Ma ktoś oryginalny nie uźywany CD–KEY do CoD or CoD:UO??
Jeźeli macie, albo wiecie skąd moźna sciągnąć to piszcie!! pls!! bardzo mi jest potrzebny!!
Odpowiedzi: 18
Za DARMO?!?!?!?!?!?! za darmo to moźna dziś na ulicy w ryj dostać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Syrenka Ariel
Rzucisz jeszcze raz "syreną" i wypad z forum zrobisz na czas jakis.matijas:szok Syrena
dzieki
matijas:wybaczcie drugi dzien w szkole :roll:
Czyli zasad kultury osobistej jeszcze nie wpojono ?
Współczuć wypada.
Ty chciales za darmo??? :shock: buahahaah wez sie idz lepiej schowaj, aaahahahah, szok kurwa :lol: :lol: :lol: Inteligent z ciebie :lol: :lol:
wybaczcie drugi dzien w szkole :roll:
wybaczcie drugi dzien w szkole :roll:
miodzik:ej jak wy to robicie ze jest napisanie na bialym tle czyjas wypowiedz i nad nią np. miodzik napisał:
?????????????????????????????????????????????????????
nie wiem co jak sie robi na tym forum!! :(
klikasz cytuj i juź będzie.
ale jaja :lol: :lol: :lol:
W dziale Forum CentrumXP.pl oraz komunikaty Moderatorów.
w sumie tak :) gdzie jest ten regulamin??
Przeczytaj chlopie regulamin forum – jesli go zrozumiesz, nie bedziesz juz zadawal takich pytan.
Znasz chyba takie powiedzenie: "ten sie smieje, kto sie smieje ostatni" ?
Znasz chyba takie powiedzenie: "ten sie smieje, kto sie smieje ostatni" ?
ale smieszne!!
Najlepiej napisz maila do producenta. Podobno w kazda druga sobote miesica rozdaja CD–Keye za darmo pierwszym dwudziestu osobom.miodzik:ja chcialem za FREE
ej jak wy to robicie ze jest napisanie na bialym tle czyjas wypowiedz i nad nią np. miodzik napisał:
bez sensu. nie lepiej postawić na półeczce?
ej no niee ja chcialem za FREE bo mi jest potrzebny! zeby przez NETA GRAC!! :twisted:
EL NINO:wyglada jak nowka. Tanio odstapie.
nie ma pozaginanych cyferek lekko? szczególnie tych po bokach, słyszałem, źe często się tak perfidnie wycierają na rogach? no i – nie jest pognieciony? jak się czuje? moźe i ja się zainteresuje.
Ja mam. Oryginalny. Co prawda uzywany ze dwa razy, ale wyglada jak nowka. Tanio odstapie.miodzik:Ma ktoś oryginalny nie uźywany CD–KEY do CoD or CoD:UO??
http://allegro.pl/search.php?string=call+of+duty&st=gtext&order=t&buy=0&new=0&pay=0&category=5915
Strona 1 / 1