mój pierwszy... program
mam ambicje... no i teź potrzebe stworzenia programu
nie byle jakiego!
chciałbym układać plan zajęć z moźliwością wydruku
otóź
powiedzmy źe mam dwie laski i chce je "wypozyczać na godzinki":)
mam dwóch klijentów co wykupili dwie godziny po rząd raz w tygodniu o tej samej porze powiedzmy w kazdy piątek o 19, ale po godzinie chcą zmianę laski
Proste... laski idą do swoich gości i po godzinie zamienaiją się miejscami... program jest zbędny
ALE... jak mam 10 lasek i 30 napalonych klientów to zaczyna sie komplikować... bez programu cięźko będzie tak zrobić źeby nigdy laski nie zostawały z tym samym na drugą godzinę i źeby kaźdzy z tej trzydziestki prędzej czy później skosztował przynajmniej większość mojego towaru
no i jeszcze laski zawsze nie mogą... jedna w pilnuje dziecka za dodadkową kase 3 razy w tygodniu
druga chce zwsze czwartki popołudniu wolne źeby choć raz z chłopakiem pójść do kina czy teatru
Jak zrobić taki program który uwzględni czas kiedy dziewczyny mogą, ile godzin chcą wypracować w tygodniu i zrobi tak źeby kaźdy klient co na dwie godziny wpada nie miał tej samej dziewczyny dwa razy pod rząd???
ktoś ma pomysł jak się za to zabrać????????????? :?: :?: :?:
nie byle jakiego!
chciałbym układać plan zajęć z moźliwością wydruku
otóź
powiedzmy źe mam dwie laski i chce je "wypozyczać na godzinki":)
mam dwóch klijentów co wykupili dwie godziny po rząd raz w tygodniu o tej samej porze powiedzmy w kazdy piątek o 19, ale po godzinie chcą zmianę laski
Proste... laski idą do swoich gości i po godzinie zamienaiją się miejscami... program jest zbędny
ALE... jak mam 10 lasek i 30 napalonych klientów to zaczyna sie komplikować... bez programu cięźko będzie tak zrobić źeby nigdy laski nie zostawały z tym samym na drugą godzinę i źeby kaźdzy z tej trzydziestki prędzej czy później skosztował przynajmniej większość mojego towaru
no i jeszcze laski zawsze nie mogą... jedna w pilnuje dziecka za dodadkową kase 3 razy w tygodniu
druga chce zwsze czwartki popołudniu wolne źeby choć raz z chłopakiem pójść do kina czy teatru
Jak zrobić taki program który uwzględni czas kiedy dziewczyny mogą, ile godzin chcą wypracować w tygodniu i zrobi tak źeby kaźdy klient co na dwie godziny wpada nie miał tej samej dziewczyny dwa razy pod rząd???
ktoś ma pomysł jak się za to zabrać????????????? :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 11
Nie no
tak minimalnie powaźniej, to jak juź puiszę po raz X, jesli chodzi o pomoc w programowaniu, polecam forum na http://4programmers.net
tak minimalnie powaźniej, to jak juź puiszę po raz X, jesli chodzi o pomoc w programowaniu, polecam forum na http://4programmers.net
A jak się nazywa ten burdel we Wrocławiu? :twisted:
no wielkie dzieki
widze ze tu same spece... :?
widze ze tu same spece... :?
Spytaj się programistów...tych od microsoftu.Napewno będą wiedzieli jak zrobic 8)
a propos prostytucji online
to chyba juz dawno ja mamy!!!
sex business byl motorem wielu rozwiazan internetowych... np streaming media mamy dzisiaj dzieki napalonym frustratom ktorzy gotowi byli placic za ogladanie cyckow na necie...
ale do rzeczy! co z tym programem :?:
to chyba juz dawno ja mamy!!!
sex business byl motorem wielu rozwiazan internetowych... np streaming media mamy dzisiaj dzieki napalonym frustratom ktorzy gotowi byli placic za ogladanie cyckow na necie...
ale do rzeczy! co z tym programem :?:
ten post to wbrew pozorom powazne pytanie :?
fajnie niedługo czeka nas propstytucja Online :)
jak ma duzo lasek do wystawienia to mozna sie zgubic :P
Patrzcie no ludziska teraz bez programu to nawet alfem zostać nie moźna :mrgreen:
Ta informatyzacja juź wszędzie zaszła :lol:
Ta informatyzacja juź wszędzie zaszła :lol:
no nie wypoźyczam bo nie mam programu
a to słowo na A to jest bardzo brzydkie 8)
a to słowo na A to jest bardzo brzydkie 8)
Co ty serio alfons jestes i laski wyporzyczasz ? :mrgreen:
Strona 1 / 1