Mój komp sam się wyłącza :(

Ave wszystkim! Nie mam pojęcia co się dzieje z moim kompem, bo pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Mianowicie moje pudło samo decyduje kiedy się zrestartuje. Nie dość, że jest to męczące to jeszcze obawiam się czy nie jest to coś poważniejszego. Czy ktoś mógłby coś mi na to poradzić? Pozdrawiam serdecznie Shackena [b][i][color=darkred]Nie kolorujemy postów - to nie zajęcia z plastyki. Poza tym musisz się bardziej wysilić w opisie problemu , by ktokolwiek mógł się , do czegokolwiek odnieść. "Ratunku" z tytułu wywaliłem - tu nie pogotowie . -Seeker- [/color][/i][/b]

Odpowiedzi: 4

Dziecię drogie, któreś a grzechy Rodziców, w szpony technologii wpadło. komputer to jest skrzynka wiele tajemnic w sobie gryjąca. A tk kabelki jakoweś na kształt sznurów korali ułożone, a to karty roszerzeń na podobieństwo brosz i medalionów ułozone oraz wiele dóbr innych . Wszystkie zaś one, jako na palecie malarza ułożone są na płycie głownej. Póki o zawartości skarbczyka tego nie opowiesz póty cięzko bedzie precjozów tych wartość ocenić i opinię o nich wydać. Pomocą w opisie moze być np. program typu SIW czy Everest, który podaje informacje o biżuterii komputerowej. Do tego, by nie tylko oko nię cieszyć ale i ciepło jej docenić można sprawdzić temperatury ważniejszych zasobów Twego sejfu czy to do BIOS-u zaglądając, czy też korzystajaće z MoteherBoardMonitroa, w który za pośrednictwem internetu zaopatrzyć się możesz. Gdy juz informacje te nam przedstawisz jest szansa, że znajdzie isę na forum jubiler jakowyś skory by w Twym kłopocie Ci pomoc nieść.
Rebe
Dodano
29.10.2007 14:12:37
[color=indigo]Wykonałam obydwa podpunkty... Nic na czerwono tam nie było... 3 mi nie wychodzi albo robię coś nie tak...[/color]
Shackena
Dodano
29.10.2007 13:16:13
na demona a nie można jakoś tak, żebym to jeszcze zrozumiała?? gdybym dokładnie wiedziała co się dzieje i jak to opisać - zrobiłabym to. Ale mój komp po prostu w najmniej odpowiednim momencie wyłącza się. Nie zawsze jest to po określonym czasie. Po prostu - robię coś a on nagle się restartuje. Wykonałam obydwa podpunkty... Nic na czerwono tam nie było... 3 mi nie wychodzi albo robię coś nie tak... [b][i][color=darkred]Nie piszemy posta za postem tylko edytujemy istniejący , jeśli coś chcemy dopisać -Seeker[/color][/i][/b]
Shackena
Dodano
29.10.2007 12:53:59
1. http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&t=115640 - wstęp 2. http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&t=108297 - częśc dot narzędzia debugownaia 3. Logi systemowe - event.vwr.msc do wpisania w uruchom - szczególnie gałezie system i aplikacja A potem się zobaczy co dalej
Rebe
Dodano
29.10.2007 12:45:04
Shackena
Dodano:
29.10.2007 12:16:39
Komentarzy:
4
Strona 2 / 2