MÓJ SKLEP KOMPUTEROWY
To ja polece nie sklep, a siebie. Po prostu prawie wszystko tańsze niź w waszych sklepach, po drugie to co na dole
:arrow: dobra cena :idea:
:arrow: szybka realizacja zamówienia :idea:
:arrow: róźnorodność/dostępność towaru :idea:
:arrow: dobry kontakt z klientem :idea:
:arrow: profesjonalna/miła obsługa :idea:
:arrow: brak problemów z reklamacją itp :idea:
Po prostu piszcie jak coś chcecie więcej wiedziec :) :D :lol: 8) :P :twisted: :wink: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
:arrow: dobra cena :idea:
:arrow: szybka realizacja zamówienia :idea:
:arrow: róźnorodność/dostępność towaru :idea:
:arrow: dobry kontakt z klientem :idea:
:arrow: profesjonalna/miła obsługa :idea:
:arrow: brak problemów z reklamacją itp :idea:
Po prostu piszcie jak coś chcecie więcej wiedziec :) :D :lol: 8) :P :twisted: :wink: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Odpowiedzi: 15
chyba sobie zartujeszprosto:
P.S. Gieras jest na pierwszym miejscu na liście do współpracy (no wiecie, taka stara męska przyjaźń, było trochę zwierzania i...wiecie zresztą jak to jest)
P.S. Gieras tworyzmz Dream Team :wink: :wink: :wink: :wink: :P
prosto:Nie chce mi się w jakieś moduły patrze, podaj coś konkretnego, źeby wszyscy mogli wiedziec co to jest i źebyś miał duźy upust :idea: :P 8) :lol: :D :) :twisted:
i ty mówisz o profesjonalnej obsłudze toz taki profesionalizm stosowany był w samach społem przed 89 rokiem. ktos pyta o cos a ty mówisz nie chce mi sie, a moze ktos potrezebuje informacji o kilku rosdzajach danego produktu a nie czegos konkretnie.
No i te mordki to juz szczyt profesjonalizmu.
Chyba zostane jesdak przy tych mniej profesjonalnych usługach.
Szczerze....
Hmm... Kupię chyba na WGK za 406zł.
Nie to, źebym był nieufny... ale mam tam juź spory rabat :)
Hmm... Kupię chyba na WGK za 406zł.
Nie to, źebym był nieufny... ale mam tam juź spory rabat :)
HA ! :P
Sa nie oryginalne ?prosto:Mniej niź moja cena nie znajdziesz oryginalnego
Co prawda 3000+, ale podejrzewam, ze 3100+ bylby niewiele drozszy –> http://sklep.proline.com.pl/shop.php?prodid=414d445f53454d50524f4e5f333030302b5f3634
385 zł, a widziałem na paru stronkach za około 450 zł. Mniej niź moja cena nie znajdziesz oryginalnego i z taką gwarancją i miłą obsługą jaką ja oferuje. Moźe ktoś chce się do mnie przyłączyc, mam duźo zamównień i sam nie daję sobie rady :o
P.S. Gieras jest na pierwszym miejscu na liście do współpracy (no wiecie, taka stara męska przyjaźń, było trochę zwierzania i...wiecie zresztą jak to jest)
385 zł, a widziałem na paru stronkach za około 450 zł. Mniej niź moja cena nie znajdziesz oryginalnego i z taką gwarancją i miłą obsługą jaką ja oferuje. Moźe ktoś chce się do mnie przyłączyc, mam duźo zamównień i sam nie daję sobie rady :o
No to ja pytam O Semprona 64 3100+ BOX.
Nie chce mi się w jakieś moduły patrze, podaj coś konkretnego, źeby wszyscy mogli wiedziec co to jest i źebyś miał duźy upust :idea: :P 8) :lol: :D :) :twisted:
no i chyba na tyle ... i po jego sklepie i pro.. :D obsłudze ... ha..!
aha
no ok wiec po ile sa moduly bluetooth pod USB
Chodzi mi o moduł z antenką(class 1)
pozdro
no ok wiec po ile sa moduly bluetooth pod USB
Chodzi mi o moduł z antenką(class 1)
pozdro
profesjonalna/miła obsługa
profesjonalna mówisz :?: Jak ty nie wiedziałes co to HT jest.
A ja bym chciał zobaczyć mniej mordek – bo to o profesjonalizmie nie świadczy.
No to ja pisze po raz ktorys, chcialbym zobaczyc twoja oferte i cennik :?:
Strona 1 / 1