M$ Outlook
Witam
Chcialem sie dowiedziec jak zrobic pod OE tak zeby po nacisnieciu przycisku "odpowiedz" lub "utwórz pocztę" w wyswietlonym okinku gdzie mam wpisywac tresc odpowiedzi/nowego mejla juz bylo wpisane pare rzeczy, ktore za kazdym razem wpisuje recznie i zaczyna mnie to meczyc. Chce aby tak sie dzialo niezaleznie do kogo wysylam/komu odpowiadam.
Dzieki z gory.
Chcialem sie dowiedziec jak zrobic pod OE tak zeby po nacisnieciu przycisku "odpowiedz" lub "utwórz pocztę" w wyswietlonym okinku gdzie mam wpisywac tresc odpowiedzi/nowego mejla juz bylo wpisane pare rzeczy, ktore za kazdym razem wpisuje recznie i zaczyna mnie to meczyc. Chce aby tak sie dzialo niezaleznie do kogo wysylam/komu odpowiadam.
Dzieki z gory.
Odpowiedzi: 4
ooooo wlasnie... dokladnie o to mi chodzilo
dzieki wielkie :lol:
dzieki wielkie :lol:
Kopie zapasowe to jest półśrodek – po co to robic jak otulock ma taką funkcje jak podpisy bo prawdopodobnie o to chodzi szafranowi. Jezlei nie jest to podpis to wystarczy przy pisaniu maila/odpowiedzi kursor przesunąć pod podpis.
Wejdz w OPCJE/PODPISY i tam ustaw jakie chcesz i dla jakich kont mają one byc dokładane.
Wejdz w OPCJE/PODPISY i tam ustaw jakie chcesz i dla jakich kont mają one byc dokładane.
jasniej pliz :wink:
Utwórz i korzystaj z kopi roboczych.
Strona 1 / 1