!!!!!!!!!! Łybacka !!!!!!!!!!!!
Weście udział a Ankiecie. Ja oczywiście jestem na nie bo skuruciła nam urlopy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Odpowiedzi: 20
Mariusz.Stargard:Popieram brtx !!!!
To moźe zakaszecie rękawki i weźmiecie się mądre głowy do roboty bo napisać źe wszystko jest popierdo...e to kaźdy ".?." potrafi. Tylko chęci aby coś zmienić brakuje. Ale w gadce to kaźdy jest mocarny... :wink: :P :P
Popieram brtx !!!!
Ale między innymi :)
SLAY3R:O naduźywanie wulgaryzmów.
Niekoniecznie Slay, niekoniecznie... :lol: :wink: :wink:
O naduźywanie wulgaryzmów. Nie rób tego. Zresztą regulamin tego zabrania, poczytaj go sobie.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=1462
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=1462
o co ci chodzi gościu
pbartek:łybacka to q****
Ale źeś teraz przykozaczył...
Weź gościu kredki, blok rysunkowy i maluj jeszcze, maluj...
A, i pij mleko moźe będziesz wielki...
8) 8) 8)
kto byl w ankiecie za przyznac sie kujonie–a
Caly ten kraj jest popier.... :( :( :(
pbartek:ciekawe dlaczego tak duza liczbe osob na forum nie interesuje sie sprawa :)
Bo dawno skończyłem studia. Co wakacje chcą wam uciąć mi to juź nie grozi. Ja kurde mam jeszcze 20 dni urlopu z zeszłego roku i nie maźe źe kiedyś to wykorzystam. To dopiero radocha. :evil: :evil:
ciekawe dlaczego tak duza liczbe osob na forum nie interesuje sie sprawa wakacji i porabana minister teraz bedzie usuwac szkoly prywatne w ktorych jest lepszy standart a w publicznych (bidota)uboga. :)
ona jest raczej "mniej niz zeroooooooo ,mniej niź zeroooo" one jest jakaś porypana jakis minister oswiaty tez mi cos 8) 8) 8)
ja chodze drugiej gimnazjum i tez dziewica Łybadzka jest dla mnie zerem
ja tam chodze tera do gimnazjum i nieche zeby wakacje były skrucone:)
now wlasnie Lezio111 zna sie na rzeczy
Ja wiem jedno Łybacka musi odejść.
Chce ona wywalić szkołom państwowym~2 tygodnie wakacji. a to jest głupi pomysł bo se (no nie wiadomo czy studentom teź nie zetnie czegoś :lol: ) no 2 miechy były i powinny być. a to jest 1/4 wakacji. czyli qpa z tego pomysłu :)
Ah szkola sie zaczela.Za rok bede mial 3 miechy. :D :D :D