Ludzie jak sie instaluje sterowniki ....<głupek>hehe:]

Cześć wszystkim

Na początku prosze was źebyscie sie nie smiali z mojeej doskonałej obsługi komputera :( :oops: oraz o nie wypominanie ze bylo takie cos na forum.... trudno znalesc jak jest ponad tysiac wyników...
No a teraz do rzeczy.
Chcę zmienić sterowniki do karty kraficznej Geforce 2 i jakos mi sie nie udaje poniewaź wyskakuje takie cos, dodam jeszcze ze chce zainstalowac sterowniki 77.77_winxp2k_english_whql.exe...
poprosze o pomoc

Odpowiedzi: 9

okey panowie juź po temacie poniewaź osiągnąłem wymagany cel:P:Dhehs.... sproóbowałem zainstalować sterowniki które zalecał Ad@$no i udało sie(bez deinstalacji wczesniejszych sterowników)... źadnego problemu z instalacją a graficzka troszke pomogła w grach :) takźe Ad@$ wielkie dzięki :!: równieź dziękuje osobom które sie podjeły pomocy mi :) ... myśle źe temacik moźna zamknąc, no chyba ze ktos jeszcze napisze cos ciekawego :twisted:
kylson
Dodano
21.08.2005 21:45:37
SLAY3R:
Ad@$:
...i od dzwieku, bo te wdm i stereo od tego wlasnie sa.

Nvidia stereo to obsługa obrazu stereoskopowego, jak się ma okulary 3d to obraz jest jak w IMAXie :)

A wdm to do obsługi przechwytywania obrazu w kartach z vivo.

masz racje :oops:
Zmylil mnie ten napis WDM, bo skojarzylem z WDM'em z Audigi i SoundBlastera. A stereo to... tak na logike wzialem :oops:
W kazdym badz razie wszystko do usunięcia – wszystkie 3 pozycje do odinstalowania.
Ad@$
Dodano
21.08.2005 17:23:04
SLAY3R:
, jak się ma okulary 3d to obraz jest jak w IMAXie :)

Optymista :mrgreen: :wink:
MarcinX
Dodano
21.08.2005 17:22:20
Ad@$:
...i od dzwieku, bo te wdm i stereo od tego wlasnie sa.

Nvidia stereo to obsługa obrazu stereoskopowego, jak się ma okulary 3d to obraz jest jak w IMAXie :)

A wdm to do obsługi przechwytywania obrazu w kartach z vivo.
SLAY3R
Dodano
21.08.2005 17:19:03
Najlepiej wszystkie. Potem zainstaluj te od grafiki i od dzwieku, bo te wdm i stereo od tego wlasnie sa.
Ad@$
Dodano
21.08.2005 15:28:09
a które mam usunąć bo są trzy odpowiedniki :
1.NVidia
2.Nvidia Stereo
3.Nvidia WDM
:?: :?: :?:
kylson
Dodano
21.08.2005 15:20:49
Wiec tak. Odinstaluj stery stare wg. poradnika by spiderko. Wgraj te nowe (chociaz IMO najlepsze do tej karty graficznej są te. Jezeli jednak alert pojawialby sie dalej warto sie zastanowic nad wgraniem na nowo DXa, sterowniki do chipsetu, moze czteropak vii jezeli trafilem w mobo.
Ad@$
Dodano
21.08.2005 02:24:45
Ad@$:
Jednak warto czasem umiescic temat w dobrym dziale – "Sprzet i sterowniki".

3. Karta graficzna to na bank GF2?

I tak własnie chciałem zrobić lecz przez pomyłke nacisnąłeem link Sieć, udostępnianie :( mam nadziejee ze moderator przeniesie temacik w odpowiednie miejsce o ile go nie skasuje :twisted:

Ad@$:

2. Rozumiem, ze chcesz zaisntalowac te stery –> http://centrumxp.pl/windows/download/sterowniki/opis.php?id=47
Czy odinstalowales poprzednie drivery zgodnie z instruktazem przyklejonym w dziale w/w. autorstwa spiderko?

Jeśli te sterowniki są najnowsze to tak

:) A sterowników nie odinstalowywałem bo nawet nie wiedziałem źe trzeba taką operacje robic :idea: Myslałem źe nowe sterowniki nałoźa sie na stare i bedzie dobrze ale widze źe nie ma tak łatwo...
Programik juz jest zainstalowany ale mam jeszcze pytanko jakie programy mogą być powiązane z kartą graficzną a konkretnie tymi sterownikami które chce uaktualnic :?:

Ad@$:

Dokładnie tak....GeForce 2 DDR
kylson
Dodano
21.08.2005 02:14:47
1. Nikt tu sie nie smieje z "doskonalej obslugi komputera". Jednak warto czasem umiescic temat w dobrym dziale – "Sprzet i sterowniki".
2. Rozumiem, ze chcesz zaisntalowac te stery –> http://centrumxp.pl/windows/download/sterowniki/opis.php?id=47
Czy odinstalowales poprzednie drivery zgodnie z instruktazem przyklejonym w dziale w/w. autorstwa spiderko?
Ad@$
Dodano
20.08.2005 23:01:41
kylson
Dodano:
20.08.2005 22:25:51
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1