< < < Świątynia Pierwotnego Zła > > >
:twisted: :twisted: :twisted: Witam wszystkich!!!
Mam małe pytanie czy jest moźe spolszczenie do "Greyhawk: Świątynia Pierwotnego Zła (The Temple of Elemental Evil)" ??? Wiem źe wyszła polska wersja tej gry ale mi chodzi tylko o jakiś plik spolszczający !!!
Z góry wielki dzieks !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mam małe pytanie czy jest moźe spolszczenie do "Greyhawk: Świątynia Pierwotnego Zła (The Temple of Elemental Evil)" ??? Wiem źe wyszła polska wersja tej gry ale mi chodzi tylko o jakiś plik spolszczający !!!
Z góry wielki dzieks !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Odpowiedzi: 8
Spoko juź mam ją po polsku !!! Ta gra wymiata – pierwsza porządna gra oparta na systemie D&D !!!
No aź tak zaawansowanym uźytkownikiem to nie jestem, źeby grzebać w kodach.
Ale mogę zrobić obrazy, podzielić na pliki po 1.44MB i wysyłać na mail'a. :wink: :D
Ale mogę zrobić obrazy, podzielić na pliki po 1.44MB i wysyłać na mail'a. :wink: :D
mars28:Ja mam wersje PL, a co?
To bierz sie za robotę. :wink:
Wyekstrahuj "polskie" linie kodu i prześlij Autorowi wątku :lol:
Ja mam wersje PL, a co?
ja mialem ją po poslku ale poszla sie pier%^lic bo jest po prostu nedzna. zawiodlem sie niesamowicie. a fabula to mnie dobila :( jedyne co w niej jest fajne to system walki
:twisted: :twisted: :twisted: A ma ktos wogule tą gre po polsku ??
Jesli tak to bardzo prosze o kontakt !!!!!!!! Z góry ogromne dzieki !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Jesli tak to bardzo prosze o kontakt !!!!!!!! Z góry ogromne dzieki !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tutaj masz krótkie info o grze: Strona wydawcy
Oraz:Oficjalna polska strona
BTW: przeczytaj to – szczególnie ostatni post
Oraz:Oficjalna polska strona
BTW: przeczytaj to – szczególnie ostatni post
nie wiem nie słyszałem wcale o grze, ale jak ci sie chce to mozesz powiedziec o co w niej chodzi bo tytuł fajny ma :)
Strona 1 / 1