lsass.exe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMOCY!!!! NIE MOGĘ WCALE URUCHOMIĆ WINDOWSA XP, PO STARCIE PO POWITALNYM EKRANIE I GDY JUZ POJAWIA SIE KURSOR MYSZKI POJAWIA SIE OKIENKO Z ISASS.EXE I COŚ O HAŚLE I KOMP SIE WYŁĄCZA I TAK W KÓŁKO. WGRAŁEM NAWET NA INNĄ PARTYCJĘ ZNÓW SYSTEM, ŚCIĄGNĄŁEM FXSASSERA SYMANTECA ORAZ ŁATKE. ALE FXSASSER NIC NIE ZNALAZŁ A ŁATKĘ INSTALUJE MI W NOWYM SYSTEMIE. CO MAM ZROBIĆ?? PLEASE!!!!!!!
Odpowiedzi: 12
Zari85:A mozecie mi podac jaka jest latka na sassera dzieki bardzo za informacje Pozdrawiam:)
a proszę
A mozecie mi podac jaka jest latka na sassera dzieki bardzo za informacje Pozdrawiam:)
najlepiej zainstaluj SP2 pomoźe
mi się tak działo kiedy wchodziłem na stronkę po pierwsze stronki się wogle nie wczytywały i wyskakiwało to co chwile lssas.exe spowodował błąd systemu
mi się tak działo kiedy wchodziłem na stronkę po pierwsze stronki się wogle nie wczytywały i wyskakiwało to co chwile lssas.exe spowodował błąd systemu
Jedna latke ? A na sassera ? Zainstaluj obie – dzial Bezpieczenstwo, przyklejony temat.
Zalacz chociaz systemowego firewalla zanim odpalisz siec.
Zalacz chociaz systemowego firewalla zanim odpalisz siec.
Mam ten sam problem co wieszkoszc wlanczam kompa wyskakuj blad i za 60 ske reste reinstalka nie pomogla bo po zainstalowaniu na nowo wina wystepuje ten sam blad jak mam sie tego pozbyc dodam ze mam zainstalowana łatke WindowsXP–KB823980–x86–PLK do Blastera ale ona nie pomogla moze ktos mi cos doradzic z gory dziekuje i pozdrawiam.
Posłańca wyłączysz w Panel sterowania :arrow: Narzędzia admin. :arrow: Usługi.
Po formacie i instalacji nowego Os`a włącz odrazu systemowego firewall`a, tym sposobem unikniesz problemu z ISASS.EXE do czasu aktualizacji systemu poprawką KB835732.
Po formacie i instalacji nowego Os`a włącz odrazu systemowego firewall`a, tym sposobem unikniesz problemu z ISASS.EXE do czasu aktualizacji systemu poprawką KB835732.
spoko pomogło wielkie dzięki ale jak będę robił format i znowu Windows update to znowu wyskoczy:( a tak apropo jak wyłączyć usługe posłaniec bo najpierw to się pojawia a potem zamykanie
thx za topic i odpowiedź
thx za topic i odpowiedź
Darkman :
Sasser/Korgo lub któraś z ich mutacji.
Przeskanuj silnikiem AV, usuń infekcję zaktualizuj Os`a.
Sasser/Korgo lub któraś z ich mutacji.
Przeskanuj silnikiem AV, usuń infekcję zaktualizuj Os`a.
mam ten sam problem ale pod 2000 pro i xp zawsze mi wyskakuje odliczanie do zamknięcia systemu
Dzieki. Zaraz będę próbował, poniewaź próbowałem dokanać zamiany tych plików metodą wklejenia ale system mi nie pozwala.
Masz najprawdopodobniej uszkodzony rejestr. Jesli masz juz wgrany ten drugi system to naprawe wykonasz z niego – http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];307545
Zastapisz po prostu w "starym" systemie pliki:
c:windowssystem32configsystem
c:windowssystem32configsoftware
c:windowssystem32configsam
c:windowssystem32configsecurity
c:windowssystem32configdefault
tymi samymi z folderu c:windows epair
Zastapisz po prostu w "starym" systemie pliki:
c:windowssystem32configsystem
c:windowssystem32configsoftware
c:windowssystem32configsam
c:windowssystem32configsecurity
c:windowssystem32configdefault
tymi samymi z folderu c:windows epair
pojawia sie okienko w lewym rogu jest napis
"ISASS.EXE– Błąd systemu"
a poniźej
"podczas próby aktualizacji hasła oznacza to źe wartość podana jako bieźące hasło jest niewłaściwa"
i jestem w kropce poniewaź nic nie moge zrobić cały czas jest tak w kółko.
"ISASS.EXE– Błąd systemu"
a poniźej
"podczas próby aktualizacji hasła oznacza to źe wartość podana jako bieźące hasło jest niewłaściwa"
i jestem w kropce poniewaź nic nie moge zrobić cały czas jest tak w kółko.
Strona 1 / 1