LSA Shell + lsass.exe + blad 1073741819
witam,
mam powazny problem, na ktory nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi,
od poczatku – uruchamiam kompa, pojawia sie po zaladowaniu wina okienko:
wystapil blad podczas ladowania p2esocks_1020.dll – nie mozna odnalezc modulu
nie wiem skad ten komunikat, zadne pliki nie byly usuwane,
potem pojawia sie okno informujace o zakonczeniu programu i mozliwosci wyslania raportu do microsoftu, chodzi o nieznana mi aplikacje LSA Shell (Export version),
kolejnym i ostatnim oknem jest komunikat o zamknieciu ysstemu za 60 sek ze wzgledu na E:windowssystem32lsass.exe i krytyczny blad nr
1073741819,
nie wiem co robic, zrobilem loga, tyle ze nie moge go wkleic bo na obecnym systemie (win'98) nie uruchamiaja sie programy textowe,
prosze, pomozcie...
mam powazny problem, na ktory nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi,
od poczatku – uruchamiam kompa, pojawia sie po zaladowaniu wina okienko:
wystapil blad podczas ladowania p2esocks_1020.dll – nie mozna odnalezc modulu
nie wiem skad ten komunikat, zadne pliki nie byly usuwane,
potem pojawia sie okno informujace o zakonczeniu programu i mozliwosci wyslania raportu do microsoftu, chodzi o nieznana mi aplikacje LSA Shell (Export version),
kolejnym i ostatnim oknem jest komunikat o zamknieciu ysstemu za 60 sek ze wzgledu na E:windowssystem32lsass.exe i krytyczny blad nr
1073741819,
nie wiem co robic, zrobilem loga, tyle ze nie moge go wkleic bo na obecnym systemie (win'98) nie uruchamiaja sie programy textowe,
prosze, pomozcie...
Odpowiedzi: 5
Sobie skrobne jeszcze, źe nawet gdyby user nie miał łat na "Sasser"`a (+warianty) czy "Blaster"`a (+warianty) a miał załączoną zapore systemową w Win XP lub inna to nie wystąpiłby ten problem.
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS04–011.mspx
Tu jest odpowiedni biuletyn wraz z poprawkami do sciagniecia
Tu jest odpowiedni biuletyn wraz z poprawkami do sciagniecia
Chodzi o to źeby zatkać dziury łatkami do windows xp?
a jeśli nie to czym bo teraz to mnie zaskoczyłeś
tylko jakbyś mógł to odpowiedz mi konkretnie a nie jakimiś odnośnikami do stron w języku angielskim z którym nigdy nie miałem styczności
a jeśli nie to czym bo teraz to mnie zaskoczyłeś
tylko jakbyś mógł to odpowiedz mi konkretnie a nie jakimiś odnośnikami do stron w języku angielskim z którym nigdy nie miałem styczności
Jeśli nie załata dziur to i tak LSA Shell exploit będzie wykorzystywany.
Wieć takie metody są zbędne i niczego sensowego nie wniosą do rozwiązania.
Wieć takie metody są zbędne i niczego sensowego nie wniosą do rozwiązania.
...nie mógł pomóc–aź sam sobie pomocgłem.
Ściagnij sobie program trojan remover a później jakiegoś antywirusa najlepiej Kaspersky Anti Vir. Zeskanuj dysk Trojan Removerem a potem tym antywirusem na koniec polecam program Reigster Mechanic do usunięcia i naprawy uszkodzonych plików rejestru przez ten wirus i inne "pierdoły".
Jakbys potrzebował pomocy to odezwij się na gadulcu gg:2578682
Ściagnij sobie program trojan remover a później jakiegoś antywirusa najlepiej Kaspersky Anti Vir. Zeskanuj dysk Trojan Removerem a potem tym antywirusem na koniec polecam program Reigster Mechanic do usunięcia i naprawy uszkodzonych plików rejestru przez ten wirus i inne "pierdoły".
Jakbys potrzebował pomocy to odezwij się na gadulcu gg:2578682
Strona 1 / 1