LowID w emulu!!!
Zawsze mialem HighID w emulu a tu nagle nie wiadomo skad zrobilo mi sie LowID. Przeinstalowalem nawet Emula bo nic nie dzialalo i ciagle to samo. Mam stale IP, udostepniam duzo plikow i duza przepustowosc na upload i ciagle mi pisze podczas laczenia sie z serwerami ze mam lowid po czym pisze ze serwer wyglada na pelny i sie nie laczy. Czasami doda jeszcze ze moj port 4662 nie jest dostepny i ze tez mam lowID – nie mam firewalla. Bardzo prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 8
Wejdź do Panelu sterowania––>Połączenia sieciowe––>P–klik na dane połaczenie––>Własciwosci protokołu internetowego. Tam zamiast uzyskaj automatycznie wpisz dane ręcznie.
Wtedy DHCP jest juz zbedne i mozna je wyłączyć. Zrobisz to Panel sterowania––>Panel administarcyjny––>Usługi – Serwer DHCP.
Wtedy DHCP jest juz zbedne i mozna je wyłączyć. Zrobisz to Panel sterowania––>Panel administarcyjny––>Usługi – Serwer DHCP.
Pawek jak mozesz to napisz jak wylaczyc DHCP no i jak recznie ustawic "dane" polaczenia ? Pozdrawiam.
ja jak napisałem mam dynamiczne IP, a skoro sie nie da ustawić i wyłączyć DHCP to szkoda, a problem mam taki jak temat postu, ja się mół łączy to czasami wuskakuje źe LowID, więc myślałem źe coś się da poradzić a tu jednak d......pa, szkoda :roll: :roll: :roll:
Ej, to jak to w końcu jest u Ciebie, masz stały, czy dynamiczny IP :?: Bo jeźeli jesteś w LANie i masz dynamiczny, to wiele nie poradzimy, wtedy nie moźna ustawic ręcznie połaczenia, a co za tym idzie wyłaczyć DHCP.
jak ustawić ręcznie dane połączenia, co tam się ustawia i gdzie się wyłącza DHCP, bo mam podobny problem, z tym tylko źe ja mam dynamiczne IP. :roll: :roll: :roll:Pawek:Tak właśnie myslałem. Ustaw recznie dane połaczenia i wyłącz DHCP, bo pewnie z niegol korzystasz, a to on jest winien. W razie czego zmien jeszcze port na 9218.
Tak właśnie myslałem. Ustaw recznie dane połaczenia i wyłącz DHCP, bo pewnie z niegol korzystasz, a to on jest winien. W razie czego zmien jeszcze port na 9218.
Lacze sie z internetem poprzez siec lokalna polacznona przez hub a nastepnie na swiat. Kumpel, ktory jest podlacznoy do tego samego huba ma highID.
Co to znaczy, źe masz stałe IP?? Powiedz lepiej w jaki sposób łaczysz się z internetem. Moźe ktoś odgórnie nałozył jakies blokady...
Strona 1 / 1