Low ID
Witam. Mam takie pytanie czy moźna zmienić w ustawieniach kompa aby pokazywało high ID ??? Mam Low co pardzo spowolniło pobieranie plików.
Odpowiedzi: 4
Tak jak pytanie "czy mogę mieć Ferrari Enzo?" jest uzaleźnione od posiadanej gotówki, tak samo pytanie "czy mogę mieć HighID?" jest uzaleźnione od tego jakie masz łącze i co oferuje twój dostawca internetu.
Więc jakie masz łącze?
Więc jakie masz łącze?
Ze niby z czym maqm problem?
Z twojego postu mozna wywnioskowac ze masz LowID i pytasz czy mozna zmienic na HighID.
Wiec odpowiedzialem Ci ze czasem mozna i od czego jest to zalezne, a info znajdziesz w archiwum.
Wiec gdzie tu moje nizrozumienie ? :shock:
I pokaz mi drugi temat w ktorym Ci odpowiedzialem zle ?
Z twojego postu mozna wywnioskowac ze masz LowID i pytasz czy mozna zmienic na HighID.
Wiec odpowiedzialem Ci ze czasem mozna i od czego jest to zalezne, a info znajdziesz w archiwum.
Wiec gdzie tu moje nizrozumienie ? :shock:
I pokaz mi drugi temat w ktorym Ci odpowiedzialem zle ?
ja nie pytałem dlaczego mam low ID :lol: Odpowiadasz mi juź 2–gi raz dzisiaj, i juź jestem pewny źe masz problemy z interpretacją zdań :lol: Czasem moźna a czasem nie to nie jest odp. na postawione pytanie :D Jak nie masz nic innego do napisania to proponuje nie wypowiadać się. a w archiwum szukałem ale nic nie było tematycznie zwiazanego z zagadnieniem.
Poszukaj bylo wiele razy na forum dlaczego ktos ma LowID, a nie High. Czasem mozna to zmienic, a czasem nie. Poszukaj to sie dowiesz
Strona 1 / 1