longhorn i czas jego działania–dziwne ...
Przy instalce systemu pisze mi cos takiego źe mam zaakceptować warunki licencji i jest to wersja na 180, [po instalce pokazuje mi sie kłudka w trayu i pokazuje mi ze mam 60 dni na aktywacje, skąd ta rozbiezność dni??
Przypomne źe mam lgh oryginała ( jako betatester )
Odpowiedzi: 10
Andrew Golota:Przy instalce systemu pisze mi cos takiego źe mam zaakceptować warunki licencji i jest to wersja na 180, [po instalce pokazuje mi sie kłudka w trayu i pokazuje mi ze mam 60 dni na aktywacje, skąd ta rozbiezność dni??
jak bys miał oryginała to biezesz na aktywacje przez neta i po kłopocie, ale jak masz piracki klucz to juz kolego nie zarejestrujesz, jako betatester dostajesz unikalny klucz produktu :)
Ukradli ? Przeciez trzy tygodnie temu juz miales http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=34422Andrew Golota:Jeszcze tylko brakuje polskiego interfejsu
ja się nadaje, ale czasami mnie juź krew zalewa, jak musze kombinować w systemie źeby coś zainstalować :D
PS. praktycznie mam tego lgh jak xp :D
Jeszcze tylko brakuje polskiego interfejsu
PS. praktycznie mam tego lgh jak xp :D
Jeszcze tylko brakuje polskiego interfejsu
Andrew Golota:
czasami niektóre źeczy są za bardzo skomplikowane :D
Zaleźy dla kogo. ale chyba nie nadajesz sie na betatestera :wink:
to wiem, ale ty nic nie rozumiesz, nie mam co zgłaszać,bo takowy servis wogule nie istnieje, wiem jak inaczej moge aktywować system no ale...
a zresztą chyba sie nie nadaje na betatestera :D
a zresztą chyba sie nie nadaje na betatestera :D
Pewnie zolte ? :mrgreen:Andrew Golota:nom ja sne źe mam papiery na system :D
To nie o Tobie Zolty :wink: .
Skoro znalazles blad w rejestracji, musiz to zglosic jako betatester. System przez to bedzie lepszy, sprawniejszy :P .
nom ja sne źe mam papiery na system :D
tylko najfajniejsze jest to źe system aktywacji on line nie działa :(
tylko najfajniejsze jest to źe system aktywacji on line nie działa :(
I mozesz go sobie 180 dni uzywac pod warunkiem, źe zaaktywujesz system.
Jako betatester nie powinienes mieć z tym problemu bo zapewne jakiś kluczyk dostałeś i papier tez masz.
W koncu Microsoft byle komu swojego systemu na testy nie udostępnia.
Jako betatester nie powinienes mieć z tym problemu bo zapewne jakiś kluczyk dostałeś i papier tez masz.
W koncu Microsoft byle komu swojego systemu na testy nie udostępnia.
to ty sobie jaja robisaz, bo po 60 dniach winda nie chce mi sie uruchamiać, mimo źe to trial 180 dniowy :D
Jaja sobie robicie panie "betatester". Nie rozumiecie panie "betatester" róźnicy pomiedzy tralem 180 dniowym a okresem przez który naleźy dokonać aktywacji ??
Strona 1 / 1