Logowanie
Przepraszam uprzejmnie jeśli mnie cuś ominęło, ale spytać chciałbym czy to standard źe mimo postawienia ptaszka :wink: przy "zaloguj przy kaźdej wizycie" jestem wylogowywany po jakimśtam czasie nicnierobienia na forum, czy teź po ponownym wejściu na stronkę? W międzyczasie tempów źadnych nie usuwałem, a to mi juź razy kilka takie cuś się zdarzyło.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
u mnie teź nie działa ... wszystkie inne (ok 5–6) phpBB fora działają, a to nie :?
edited: ps. dodam, źe zalogowanie uźywając SPACJI (przeskakując TAB'em na przycisk ZALOGOUJ i naciśnięcie SPACJI) jest niemoźliwe ... podaje błąd zalogowania
edited: ps. dodam, źe zalogowanie uźywając SPACJI (przeskakując TAB'em na przycisk ZALOGOUJ i naciśnięcie SPACJI) jest niemoźliwe ... podaje błąd zalogowania
No to kurna jakaś kaszana... Jak to nie działa, to nie mam pojęcia co zadziała... :roll:
Jak juź pisałem, teź kiedyś to przechodziłem. Przeczyściłem to i owo... I wróciło do normy 8)
Jak juź pisałem, teź kiedyś to przechodziłem. Przeczyściłem to i owo... I wróciło do normy 8)
No właśnie Pawełku to u mnie nie działa. Myślałem, źe się coś w ustawieniach na forum zmieniło bo ciastka wyczyściłem i dalej to samo.
Senks za odpowiedź :)
Senks za odpowiedź :)
Odpowiednia profilaktyka ciasteczkowa "załatwi" sprawę. Teź tak kiedyś miałem, źe albo mnie nie logowało, albo tak po prostu wylogowywało. Przeczyszczenie 'cookiesów' zawsze pomagało. Kokretnie usunięcie cisteczka Forumowego...
Strona 1 / 1