Logowanie błędów?
Czesc,jestem calkowicie nowym uzytkownikiem WindowsXP
Dlatego prosze o wyrozumiałośc,wymieniłem ostatnio częsci w moim komputerku i mam problem:chcialem sprawdzic jak dziala nowy sprzet,zainstalowalem gre HOMEWORLD cz1,ustawilem sterownik grafiki–Directx.po pewnym czasie gierka wiesza sie.nie moge znalesc zadnego pliku log w katalogu instalacyjnym HOMEWORDLDa.pytanie czy WIN XP wpisuje do jakis plikow to co dzieje sie kiedy wykorzystywane sa biblioteki DirectXa?chcialbym sie dowiedziec co mu nie pasuje
Dzieki za odpowiedz
Dlatego prosze o wyrozumiałośc,wymieniłem ostatnio częsci w moim komputerku i mam problem:chcialem sprawdzic jak dziala nowy sprzet,zainstalowalem gre HOMEWORLD cz1,ustawilem sterownik grafiki–Directx.po pewnym czasie gierka wiesza sie.nie moge znalesc zadnego pliku log w katalogu instalacyjnym HOMEWORDLDa.pytanie czy WIN XP wpisuje do jakis plikow to co dzieje sie kiedy wykorzystywane sa biblioteki DirectXa?chcialbym sie dowiedziec co mu nie pasuje
Dzieki za odpowiedz
Odpowiedzi: 3
panel sterowania – narzędzia administracyjne – podgląd zdarzeń – gałęzie "system" i "aplikacja" tam znajdziesz informacje dot. tego co się uruvchamia i ew. błędy wywołuje.
Prawdopodobnie to wina sterownikow od grafiki, mialem taki sam problem z Home ale w jezyku Wloskim ;). Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej ze strony producenta ;)
A moźe prościej z uruchom komenda dxdiag i sprawdz wszystko czy jest dobrze.
Panel sterowania–narzędzia administracyjne–podgląd zdarzeń.
Panel sterowania–narzędzia administracyjne–podgląd zdarzeń.
Strona 1 / 1