logowamoe
witam. jesli powtarzam ten temat to przepraszam ale nie znalazlem odpowiedzi w poprzednich. kiedys po instalacji winxp wlaczal mi sie normalnie az do "pulpitu". od pewnego czasu – nie wiem od kiedy i co zrobilem – wlaca mi sie logowanie administratora – czy ktos mi pomoze i powie co zrobic zeby bylo jak kiedys?
Odpowiedzi: 8
mozesz mi jeszcze powiedziec gdzie zaznaczyc automatyczne logowanie bo z tego co wylukalem to jest tylko "uzyj ekranu powitalnego" i "szybkie przelaczanie uzytkownika"
Nie obraz sie, ale praca na wbudowanym koncie Administrator to glupota. Pozbawiasz sie w ten sposob jedynej mozliwosci naprawy systemu w razie klopotow. To jest konto awaryjne i tylko temu powinno sluzyc.
Zaloz sobie w zarzadzaniu komputerem konto o uprawnieniach administratora a to pozostaw w spokoju. Samo automatyczne logowanie mozesz ustawic poprzez "control userpasswords" z Uruchom.
Zaloz sobie w zarzadzaniu komputerem konto o uprawnieniach administratora a to pozostaw w spokoju. Samo automatyczne logowanie mozesz ustawic poprzez "control userpasswords" z Uruchom.
dokladnie to sie wlasnie zaczelo kiedy zainstalowalem sp2
ale odinstalowalem
mialem inne konta: gosc i siostra ale usunolem
to jest jakas rada na to czy tylko zostaje mi instalacja od nowa?
pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie i odpowiedzi
WESOLYCH SWIAT ZYCZE WSZYSTKIM !
ale odinstalowalem
mialem inne konta: gosc i siostra ale usunolem
to jest jakas rada na to czy tylko zostaje mi instalacja od nowa?
pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie i odpowiedzi
WESOLYCH SWIAT ZYCZE WSZYSTKIM !
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=14751
Tyle ze w druga strone
Tyle ze w druga strone
na Fks'ie padła baza danych :P za duźe przeciąźenie było okolo 140 osób
Pewnie sie wyłączyło automatyczne logowanie i pyta sie kogo zalogować.
@...oskar...oskar... – z taki radami to se wracaj na FKS ;)
@...oskar...oskar... – z taki radami to se wracaj na FKS ;)
Przeinstalowanie=lekarstwo na wszstko (prawie)
P.S Bartz a my się znamy z innego forum. (FKS)
P.S Bartz a my się znamy z innego forum. (FKS)
miałem to samo po zainstalowaniu SP2 jest to bardzo wkurzające.. wkońcu musiałme przeistalować win i wszystko chodzi dobrze :)
Strona 1 / 1