Logitech RumblePad
Witam!
Mam owy gamepad i mam kłopot... podłączyłem pada i zauwaźyłem, źe lewa analogowa gałka jest przesunięta w lewą stronę, i jak poruszę nią, to i tak wraca do tamtej pozycji.... Gdy przełącze funkcę pada (wciskając przycisk "Mode") wskaźnik i tak jest po lewej stronie...
Mam owy gamepad i mam kłopot... podłączyłem pada i zauwaźyłem, źe lewa analogowa gałka jest przesunięta w lewą stronę, i jak poruszę nią, to i tak wraca do tamtej pozycji.... Gdy przełącze funkcę pada (wciskając przycisk "Mode") wskaźnik i tak jest po lewej stronie...
Odpowiedzi: 5
Próbowałem coś takiego zrobić, ale ona i tak wraca na swoją złą pozycję, a poza tym ten program chyba nie słuźy do kalibracji, tylko po porstu chyba do sprawzenia, czy wszystkie przyciski działaja. Zauwaźyłem takźe, źe ta lewa gałka o wiele szybciej "chodzi", a w dodatku inaczej się porusza, tzn. prawą mogę wykonać kułko, a lewa pracuje głównie w górę i w dół
Wez przesun gałke tak zeby ten krzyzyk byl w centralnej czesci kwadratu i wcisnij przycisk zatwierzajacy
Nie. Patrzyłem w Colinie 05 i faktycznie jest coś nie tak...
Sprawdź na jakiejś grze czy gała sama nie steruje.
Moźliwe źe program do kalibracji przekłamuje.
Moźliwe źe program do kalibracji przekłamuje.
Czy mój pad się po prostu zepsuł?? Pomóźcie
Strona 1 / 1