LOGITECH CAM messenger
mam kamerke jak wyzej.... do niej rzecz jasna sterowniki jednak nieda sie Jej zainstalowac w systemie niewiedziec czemu. Podczas normalnej instalacji program w pewnym momencie prosi mnie o restart kompa wiec to czynie nastepnie po uruchomieniu systemu uruchamia sie instalator i prosi mnie bym podlaczyl w tym momencie kamere do USB tak czynie jednak sam instalator nieraczy zareagowac fokle.... na nic zda sie przelaczanie portow USB to do jednego do 2 wszystkie porty tak sprawidzilem i To samo.... czyli NIc zadnej reakcji, reaguje natomiast System uruchamiajac swojego menagera instalowania sprzetu jednak steroniki na Oryginalnej Plycie Lub sciagniete inne z netu nie sa tak spreparowane by w bezposredni sposob Mogl korzystac z NIch Windows... tak wiec menager nie widzi "dla siebie" sterownikow i nie instaluje sprzetu. Czy jest jakies wyjscie z Tej sytuacji ??? Porty USB sa na Bank sprawne poniewaz inne urzadzenia działaja bez zarzutu.. Tylko ta Kamerka.
Odpowiedzi: 3
probowalem to samo...... ale jednak inny spoob na to byl otoz TA kamera (JAK KTOS DOSTANIE GRATIS Z NEOSTRADY TP) nie dziala na sterownikach z PLyty CD o Ironio.... jest z nimi niekompatybilna fokle trzeba sciagnac z Internetu Najnowsze w wersji 848 To zalatwia sprawe
spróbuj dla pewnosci na innym kompie. Jesli bedzie to samo to serwis ( tak jak juz kolega napisał wyzej )
Na mój gust serwis.
Strona 1 / 1