Logiczna gierka
zamieszczam tu taka gierke logiczna ja w nia gram i mi sie podoba nie wiem czy wam sie spodoba, zreszta sami ocenicie http://server–admin.pwp.blueyonder.co.uk/motas/mystery/mysterygame.htm
Odpowiedzi: 20
a tam gdzie jest motor co zrobic> mam juz latarke , odsuwam w pokoju po prawej dywan i wciskam te rzeczy ale nie wiem co zrobic, jest tez szlauf... otworzyla mi sie ta dziura.dobra o nic juz chyba nie zapytam tylko wreszcie zaczne czytac co tam mowi na dole :) bo nie widzialem tego (nie mialem na full ekran)
Zlap ja w pudelko od dyskietek, wrzuc ja to tego labiryntu zamknij i gotowe.
Smash:co zrobiliście po złapaniu głowy? Jak ustawiliście te linie:)
Jak złapaliście głowę:) postawiłem pudełki i niechce się złapać tylko przechodzi pod nim :?
Odrazu powiedzcie jak podnieść te szklane pokrywki :)
Jak przeszedles ten kod to wroc do tamtego pokoju, przesun te pudla zeby dostac sie do skrzynki, otworz ja i tam bedzie kluczyk.
*** zbita z tamtym forum. jestem w poziomie gdzie trzeba przesunac pudlo i szafke przejsc do 2 pokoju. Tam jest ten kod znaczkowy, przeszedłem 22 poziomy jego, ile ich jest? a moze cos innego trzeba zrobic?
ok przelazlem. Jak chcecie kolejnosc pytajcie.
ok przelazlem. Jak chcecie kolejnosc pytajcie.
Witam
Zakończyłem gre. Poziomów jest 12. Tutaj jest forum poświęcone tej grze, jak ktoś chce, ma problemy to tam z pewnością znajdzie rozwiązanie.
Zakończyłem gre. Poziomów jest 12. Tutaj jest forum poświęcone tej grze, jak ktoś chce, ma problemy to tam z pewnością znajdzie rozwiązanie.
level 11 i juz mam dosc
właśnie teraz jestem w 5 levelu
Panowie, a moze takie pogaduchy o tym gdzie glowe wlozyc prowadzcie na PW albo GG ?
5 jest kijowy//mam źółto czarne znaczki(cos jak radioactive) daleko jeszcze???
OK juź mi się udało. trzeba odpowiednio poukładać te 'puzle'
5 level
5 level
na 5–tym
O juź wiem:
Po włoźeniu kafelków pod szkło, klikamy na pierwszy od lewej 2 razy, na drugi 1 raz a na trzeci 2 razy.
Bierzemy pułaplę i wypuszczemy głowę.
Po włoźeniu kafelków pod szkło, klikamy na pierwszy od lewej 2 razy, na drugi 1 raz a na trzeci 2 razy.
Bierzemy pułaplę i wypuszczemy głowę.
A jak tą głowę wpuścić pod to szkło?
Chyba trzeba jakoś ustawić te kafelki ze ściany...
Chyba trzeba jakoś ustawić te kafelki ze ściany...
dobra o co chodzi ze szklanym labiryntem:)
Witam
Po wpuszczeniu "myszki" pod ten szklany labirynt, trzeba to zamknąć (przesunąc krzesło) naciskajac na lewą kule (otwieraliśmy prawą), i drzwi stoją otworem.
Teraz ja zadam pytanie. Co trzeba dalej zrobić w tym komputerze po wprowadzeniu hasła, w levelu 7, by otworzyć drzwi?
Po wpuszczeniu "myszki" pod ten szklany labirynt, trzeba to zamknąć (przesunąc krzesło) naciskajac na lewą kule (otwieraliśmy prawą), i drzwi stoją otworem.
Teraz ja zadam pytanie. Co trzeba dalej zrobić w tym komputerze po wprowadzeniu hasła, w levelu 7, by otworzyć drzwi?
co zrobiliście po złapaniu głowy? Jak ustawiliście te linie:)
jak przesjsc 3 poziom?Ustawilem juz droge dla tego czegos ruchomego, wziolem te kamienie ze sciany, wsadzilem je pod most i teraz nie wiem co robic.
w pomieszczeniu z tymi drzwiami gdzie masz hasło w prawym górnym rogu na pólce leźy pudełko z dyskietką. Igłą wyjmujesz dyskietke..i wkładasz do kompa i pojawia Ci sie hasło. Potem pudełka uźywasz jako pułapki;)
a skad wziac w niej haslo do drzwi?mam tylko igle od mapy.