Logiczna gierka
zamieszczam tu taka gierke logiczna ja w nia gram i mi sie podoba nie wiem czy wam sie spodoba, zreszta sami ocenicie http://server–admin.pwp.blueyonder.co.uk/motas/mystery/mysterygame.htm
Odpowiedzi: 20
Po prostu uzyj pudelka na labiryncie.
Po prostu uzyj pudelka na labiryncie.
Jak teraz tą czaszkę tam wpuścić?
wsadziłem te kamienie ze ściany pod to szkło przesunąłem tak jak ktoś tu pisał – Od lewej : 3 ruchy pierwszy, 1 ruch drugi, 2 ruchy trzeci. wziąłem pudełko z łepkiem i nie wiem jak się tą pałę tam wpuszcza.
wsadziłem te kamienie ze ściany pod to szkło przesunąłem tak jak ktoś tu pisał – Od lewej : 3 ruchy pierwszy, 1 ruch drugi, 2 ruchy trzeci. wziąłem pudełko z łepkiem i nie wiem jak się tą pałę tam wpuszcza.
Na podlodze sa linie, musicie je przestawic tak, zeby glowa przeszla do drugiego pomieszczenia (tego ze schodami), tam ja zlapiecie...
Krzychooo:
Ta, jak ona przechodzi z jedej dziury w druga, stawiam pudełko przy jedej dziurze a ona przechodzi pod nim i do dziurska wchodzi. a jak siedze w pokoju to tylko innądziurą wygląda i niewyłazi wogóle. jak wyjde z pokoju i wejde to idzie z dziury do dziury ale w pudełki niewpada tylko przechodzi pod nim :evil:
W tym drugim pomieszczeniu ustaw droge i idz do pomieszczenia gdzie jest most.Ona bedzie wychodzic przez dziure sie rozgladac a ty w tym czasie ja w pudelko.
ja tez niewiem jak ja zlapac :x
theboss78:Zlap ja w pudelko od dyskietek, wrzuc ja to tego labiryntu zamknij i gotowe.
Ta, jak ona przechodzi z jedej dziury w druga, stawiam pudełko przy jedej dziurze a ona przechodzi pod nim i do dziurska wchodzi. a jak siedze w pokoju to tylko innądziurą wygląda i niewyłazi wogóle. jak wyjde z pokoju i wejde to idzie z dziury do dziury ale w pudełki niewpada tylko przechodzi pod nim :evil:
no przydalyby sie takie gierki jeszcze..jak cos znajdziecie to piszcie.
klucz byl w szafce, ten do szafki – na lampie w pokoju za telewizyjnym...
Tego to najstarsi gorale nie wiedza.
Ja chodizlem po wszystkich pomieszczeniach i klikalem gdzie sie da, znalazlem klucz ktory otworzyl szafke tam przy tej drabince na poziomie 51 i tam byl kluczyk.
Ja chodizlem po wszystkich pomieszczeniach i klikalem gdzie sie da, znalazlem klucz ktory otworzyl szafke tam przy tej drabince na poziomie 51 i tam byl kluczyk.
dobra ostatnia rzecz, ostatni poziom wpisalem kod nacisnalem E opadla oslona i gdzie jest klucz do drzwi?
Musisz isc do sasiedniego pokoju, otworzyc kufer, wyjac pieniazka, wsadzic do stolu i udezyc pod odpowiednim katem az wpadna obie bile za jednym uderzeniem.
*Łukasz*:juz pszeszedlem :D
i co zrobiles, bo utknalem w tym miejscu
no tez tak mysle, ale mozna znalezc jakas logiczna gierke i zapodac do tego tematu :D
Fajna giera szkoda, ze tylko 12 poziomow.
juz pszeszedlem :D
jestem tam gdzie jest stol bilardowy biala kule juz wsadzilem do stolu kase wzucilem, kij posmarowalem kreda, a mam w rece ta karte czerwona i srubokret
*łukasz*:a wie ktos co trzeba zrobic w 11 levelu??
a w którym momencie konkretnie?
szlauf:a tam gdzie jest motor co zrobic> mam juz latarke , odsuwam w pokoju po prawej dywan i wciskam te rzeczy ale nie wiem co zrobic, jest tez szlauf... otworzyla mi sie ta dziura.dobra o nic juz chyba nie zapytam tylko wreszcie zaczne czytac co tam mowi na dole :) bo nie widzialem tego (nie mialem na full ekran)
trzeba sie spuscic tym szlaufem tam na dol naciskasz na szlauf a potem tam na dol i musisz wziasc klucz
a wie ktos co trzeba zrobic w 11 levelu??
AB
CD
ABDCABDC AD ABDCABDC
CD
ABDCABDC AD ABDCABDC