LOG uzytkownikow sciagajacych udostepnione

mam pytanie czy jest jakas mozliwosc uzyskania spisu w postaci logu badz cos w tym rodzaju uzytkownikow ktorzy sciagaja rzeczy udostepnione przeze mnie w sieci lokalnej?

Wiem ze moge na bierzaco zobaczyc kto co sciaga w dzieki Zarzadzaniu komputerem w Narzedziach administratora ale to jest na bierzaco a mi chodzi by np. moc zostawic kompa uruchomionego i po przyjsciu mozna bylo zobaczyc przynajmniej kto sie podlaczal?

Z gory wielkie dzieki

Odpowiedzi: 4

Spookie:
Jakoś nie wiele to dało nigdy jeszcze nic pomocnego w pomocy windows nie widziłaem tym razem było tak samo.
Nie sugerowalem "widzenia" a przeczytanie. Gdybys to zrobil i co wazniejsze zrozumial, nie pytalbys o dodatkowy soft. Zreszta i nazwe programiku dosc dawno tutaj podawalem.
EL NINO
Dodano
14.02.2005 22:54:24
Oczywiscie ze istnieje taka mozliwosc. Uruchom sobie systemowa pomoc, wpisz "inspekcja" i przeczytaj o "Zasadach inspekcji". Reszte mozesz rowniez przegladnac Wink .

Jakoś nie wiele to dało nigdy jeszcze nic pomocnego w pomocy windows nie widziłaem tym razem było tak samo.

Moźe jakis programik ktoś poleci ?

Waźne aby zapisywał mi log i było w nm napsiane:
–IP kompa który coś odemnie ściągał
–kiedy
–co i z jaka szybkością
– i aby ten log był przejzysty.
Spookie
Dodano
14.02.2005 17:17:06
Oczywiscie ze istnieje taka mozliwosc. Uruchom sobie systemowa pomoc, wpisz "inspekcja" i przeczytaj o "Zasadach inspekcji". Reszte mozesz rowniez przegladnac :wink: .
EL NINO
Dodano
13.02.2005 22:01:23
Oczywiscie ze istnieje taka mozliwosc. Uruchom sobie systemowa pomoc, wpisz "inspekcja" i przeczytaj o "Zasadach inspekcji". Reszte mozesz rowniez przegladnac :wink: .
EL NINO
Dodano
13.02.2005 22:01:23
byNEWbie
Dodano:
13.02.2005 16:18:45
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1