LIVE FOR SPEED PEŁNA WERSJA ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OTOZ ZNALAZLEM W INTERNECIE NA STRONIE PRODUCENTA TEJ GRY DEMKO ORAZ PELNA WERSJE GRY ZA CALKOWICIE FRIKO!!! :shock: GRE MOZNA SCIAGNAC Z TAD http://lfs.racesimcentral.com/ –> TYLKO 140MB GRA MA GRAFIKE NIE NA NAJLEPSZYM POZIOMIE ALE TO JEST CHYBA NAJLEPSZY SYMULATOR W JAKI GRALEM ! :shock: TYLKO MAM PROBLEM CZY W TEJ GRZE MOZNA ZMIENIC STEROWANIE Z MYSZKI NA KLAWIATURE JEZELI KTOS W TO ZAGRA NIE POZALUJE POLECAM!!!!!!!!!KAZDEMU :wink:
Odpowiedzi: 10
solar:ja mam pełną wersje juź prawie rok :D i moge zmieniać ale linka zapomniałem w ustawieniach wszystko moge niewiem co ci sie dzieje:P:P
Tobie tylko serial/crack wystarczył, których na p2p jest od groma. Ja mam inne podejście do źycia ;)
ja mam pełną wersje juź prawie rok :D i moge zmieniać ale linka zapomniałem w ustawieniach wszystko moge niewiem co ci sie dzieje:P:P
Moźe i pełna tylko do tej pełności trzeba wykupić CD key który kosztuje 12 Funtów. Skąd wiem ? Bo juź dawno jestem zarejsetrowany na tej stronie. Gram w demo bo na Full nie mam kasy.
no czyli w przeliczeniu coś ponad 100 zł.
A moźe ktoś poprostu juź nie gra i chciałby odsprzedać ??
A moźe ktoś poprostu juź nie gra i chciałby odsprzedać ??
Kosztuje chyba Ł12
brtx:IMO w tej grze jest naprawde >>dobra<
Poza tym gra – megawypas :)
Polecam.
Potwierdzam. Uwielbiam tą gre.
Jest niesamowita :lol:
PS. jeśli się nie myle, to aby zagrać w pełną wersje trzeba i tak mieć cd–keya.
Moźe wiecie ile kosztuje ??
A moźe chce ktoś swojego odsprzedać ??
IMO w tej grze jest naprawde >>dobra<
Polecam.
Polecam.
RzEmIeN:TYLKO MAM PROBLEM CZY W TEJ GRZE MOZNA ZMIENIC STEROWANIE Z MYSZKI NA KLAWIATURE
a option/control i w keyboard steer zmienic na keyboard
RzEmIeN:TYLKO MAM PROBLEM CZY W TEJ GRZE MOZNA ZMIENIC STEROWANIE Z MYSZKI NA KLAWIATURE
a option/control i w keyboard steer zmienic na keyboard
RzEmIeN, juz ladnych kilka razy upominano Cie abys pisal bez wlaczonego Caps Locka. Widze ze sikasz na to, wiec kazdy kolejny Twoj post pisany duzymi literami wyleci w cholere. Obojetnie o czym by nie byl.
Strona 1 / 1