Lite–On LTR 52327S niechce nagywac tak do konca w

Witajcie mam problem z nagrywarka CD–RW Lite–onem LTR 52327S A dokladnie mowiac niedawno kupilem sobie takze nagrywarke Lite–On tylko DVD SOHW–1653S i tak zrobilem ze podlaczylem sobie dwa napedy fabryczne zworki jakie byly w nich ustawilem na master w DVD a w zwyklej nagrywarce na SLAVE podlaczylem i niby dziala do czasu, bo fizycznie dzialaja ale mam problem z wypalaniem plyt w tej zwyklej nagrywarce to znaczy jedna plyta wychodzi dobra a druga jest juz zwalona podam to na przykladzie, nagrywam dwa filmiki o pojemnosci 350 MB i jeden dziala a na drugim komputer sie juz wiesza. Nagrywalem z predkoscia 32 tak wiec nic nie powinno byc zle na zdrowy rozum i myslalem ze to zbieg okolicznosci ale wkladam kolejna plyte i to samo jeden 350 megabajtowy plik dziala a drugi nie :(( Juz mi sie rece rozkladaja, co ja mam zrobic czy cos zle zrobilem w polaczeniu nagrywarek i cos teraz nie dziala pomozcie mi prosze pojecia niemam czego to jest wina wczesniej tak nigdy nie mialem. zawsze nagrywala dobrze ta stara czyli ten LTR 52327S.Do nagrywania wczesniej przed kupnem DVD uzywalem Nero Express ale jak kupilem DVD to tamto wywalilem i wgralem Nero 6 Tam juz zreszta jest i Express dodam ze wgralem takze "firmwore" do obu napedow pomozcie prosze

Odpowiedzi: 0

portobordo86
Dodano:
21.02.2006 00:23:30
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0