LITE-On 52327S POMOCY :(((((( CO ROIBIC ????????

Witajcie mam nagrywarke cd-rw Litee ona 52327S zrobolem niedawno format dysku wszystko pieknie chodzi ale teraz wlaczam kompa i nie ma ikony do nagrywarki ani mojego liteona ani wirtualnego dysku zrobionego w daemonie. np biore od nowa zrub obraz to wszystko ok robi ale nie pojawia sie.w oknioe mojego komputera. Firmwore do Lite ona nie moge zrobic bo jest nie widoczny w okienku moj komputer. i jak nawet klikam plik  fimvore do do nagrywarki mojej cd-rw to pisze ze tylko jest nagrywarka dvd ktora mam i na szczescie choc ona jest widoczna przez system i dziala. Wchodze w panel sterowania - system -sprzet -menedzer urzedzen wchodze stacje dyskow cd/rw.dvd no i tam faktycznie widoczne jest iz nagrywarka DVD dziala ale czerwone "krzyzyki" sa przy virtualnym obrazie i przy Lite onie LTR-52327S biore klikam na nie by wlaczyc ale sytem niechce ich wlaczyc bo jest jakis blad NIE MAM POJECIA CO DALEJ ZROBIC BY DZIALALO NIGDY CZEGOS TAKIEGO NIE MIALEM POMOZCIE MI PROSZE.Mowie zrobilem format 2 dni wsszystko smiga i jest ok a teraz wlaczam i nie ma nawet po kolejnych kilku restartach systemu pomozcie co tu zrobic

Odpowiedzi: 2

Znikaja napędy ?? Zajrzyj, prosze, do działu indows XP - jest tam przyklejony FAQ autorstwa Bobiego a w nim fragment tyczący wlaśnie znikających napędów.
Żółty
Dodano
02.09.2006 17:42:47
  • portobordo86 03.09.2006 20:52:58

Ok a czy mogl bys bydz tak uprzejmy i powiedziec mi gdzie dokladnie to jest ? Bo nie moge znalezc Mogl by mi Pan podac link do tego Bardzo bym prosil za co z gory slicznie dizekuje pozdrawiam ciepluko wszystkich paweł<br />

• Żółty 03.09.2006 21:07:33

Jak popatrzysz na gł&oacute;wna stronę forum to widzisz działy. Jednym z nich jest Windows XP. Wejdź do niego i popatrz na pierwsze od g&oacute;ry tematy - pierwszym z nich jest własnie FAQ o kt&oacute;rym tutaj pisze.<br />

Po pierwsze jestem nowy ale cos mi się wydaje ze to forum jest no warez , po 2 od kiedy poprawne firmware wgrywamy z pod windowsa?

edit

aspi drives

suspect
Dodano
02.09.2006 06:55:26
  • portobordo86 02.09.2006 09:46:47

&quot;ze to forum jest no warez&quot; Soryy ale niebardzo rozumiem a firmwora poprostu nie moazna zainstalowac i tyle. A nagrywara jak nie dzialala tak nie dziala. niewiemc co tu zrobic prubowalem wszystkiego tego czego mi do glowy pszyszlo :-(((((<br />

portobordo86
Dodano:
01.09.2006 18:21:44
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1