Lineage 2 MMORPG

[b]Siemka wam .... jestem tutaj nowy :] i pomyślałem sobie ze poświece jeden temat o grze Lineage 2

Zapewne ci ktorzy lubia RPGi Online .... znają tą gre ... A ci , którzy nie znają zapraszam na

www.lineage2.prv.pl

www.lineage2.com

Gra Lineage 2 jest całkowicie darmowa do ściagniećia zajmuje ponad 4giga na dysku po zainstalowaniu !!

Jest WIELKA !!

Mamy w niej do wyboru 5 ras :
–Ludzie
–Elfy
–Dark Elfy
–Krasnoludy
–Orki

Mozemy zdobywać doświadczenie w ogromnym świecie !!
Z duźą liczbą potworów !!

Przepiękne Lokacje !! Przepiękna Grafa .....
Miodzio !!

Polecam ta gre gorąco .... napewno milosników gier RPG zassie przed monitor na wiele miesięcy

Jedyną przeszkodąmogą być wymagania ( jezeli chcemy grać na maksymalnych ustawieniach graficznych :lol: )
I niezbędne jest połonczenie internetowe

Sąservery darmowe i płatne , kto jak wybierze , jego sprawa :)

Darmowe servery znajdziecie tutaj :)

http://www.gamesites200.com/lineage2

Polecam gorąco server idragon3d !!

I piszcie tutaj wszystko na temat Lineaga 2 :]

3mta SiE !![/b

Odpowiedzi: 6

k–rol:
OK juz wszystko dziala :lol: a istnieje moze spolszczenie do tej gry?

Pewnie nie.
Anonymous
Dodano
04.10.2005 11:53:55
OK juz wszystko dziala :lol: a istnieje moze spolszczenie do tej gry?
k–rol
Dodano
04.10.2005 11:53:26
Heh ja na swoim starym kompie grałem w l2 na kompie o parametrach: Duron 850 MHz, 320 sdram,ge force 2 32 mega i zpłytką ak7–ec. Uwierzcie mi ale takich lagów jak ja to chyba nikt nie miał –.–
Co do serwerów to praktycznie kaźdy prywatny serwer ma swojego patcha, po zainstalowaniu go gre nalezy uruchomić z katalogu system w folderze lineage2. Zawsze pełno kłopotów jest z tym, szczególnie dla osób, które pierwszy raz się spotykają z l2.

Sama gra jest wspaniała:) Duźym plusem jest bardzo rozbudowany system rozwoju postaci, bardzo dobra grafa i przede wsyztskim extra klimat gry (szczególnie na jakiś wypadach w party:).
Ja polecam serwer extreme. www.l2extreme.com
Ciągle trwają pracę nad pełnym c3, więc co jakis czas są serwery zamknięte.
Pozdrawiam
gigu22
Dodano
01.10.2005 19:52:31
Ja niedawno zainstalowalem, wszystkie pliki sie zupdate'owały

Po pierwsze !

Jak chcesz grac np. na servie Extreme to ...... siagasz Lineaga C3 ( czyli Rise of Darkness ) i nie uruchamiasz go przez skrót !!!! wogóle go nie uruchamiasz jezeli chcesz grac na darmowym servie !!

I jak chcesz grac na Extremie to ... sciagasz jeszcze z jego strony specjalny patch ( kazdy server darmowy ma go ? chyba ? )

I ten patch sobie instalujesz ... na stronie extrema masz tam napewno wytlumaczone jak .... i ja nigdy nieodpalam Lineage2.exe bo wtedy ci pliki updatuje i wtedy nie zagrasz juz na takim servie :(

czy to moze byc wina karty grficznej (mam GF4 MX440)

Wątpie .. ja mam kumpla co gra w nią na geforce 2 mmx 400 i jakos gra :]
Mi$iEk
Dodano
29.09.2005 17:58:08
A dlaczego [było...] boldem ?

Bobi
Anonymous
Dodano
29.09.2005 11:45:40
Ja niedawno zainstalowalem, wszystkie pliki sie zupdate'owały ale gra zawiesza sie przy uruchomieniu :( czy to moze byc wina karty grficznej (mam GF4 MX440)
k–rol
Dodano
29.09.2005 11:26:40
Mi$iEk
Dodano:
28.09.2005 20:02:10
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1