Licznik modemowy pod XP
Witam
Czy jest dobry program który by liczyl czas polaczenia z netem pod Win XP?
Jesli tak to gdzie go mozna znalezc?
Pozdrawiam
Pawel
Czy jest dobry program który by liczyl czas polaczenia z netem pod Win XP?
Jesli tak to gdzie go mozna znalezc?
Pozdrawiam
Pawel
Odpowiedzi: 16
hehehe zainstaluje sobie taki prog i zobacze ile mi nabije w ciagu miesiaca :P – a mam "stale" lacze modemowwe za 100zl miesiecznie :P
yhyhyhyhy juz zacieram rece jak bede widzial jak kasa bije na liczniku :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yhyhyhyhy juz zacieram rece jak bede widzial jak kasa bije na liczniku :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bardzo dobry program moźna pobrać z ponizszej strony.
Jest bardzo ładny graficznie, i nie tylko. Przeznaczony jest dla osób które korzystają z pakietów internetowych, a takźe dla tych którzy łączą sie z netem w tradycyjny sposób.Posiada wiele przydatnych funkcji, i jest dopracowany pod kazdym względem. Polecam
http://figaro.ae.katowice.pl/~rusiecki/download/index.htm
Jest bardzo ładny graficznie, i nie tylko. Przeznaczony jest dla osób które korzystają z pakietów internetowych, a takźe dla tych którzy łączą sie z netem w tradycyjny sposób.Posiada wiele przydatnych funkcji, i jest dopracowany pod kazdym względem. Polecam
http://figaro.ae.katowice.pl/~rusiecki/download/index.htm
Ja tam uźywam programiku, który się nazywa Taryfik moźna go ściągnąc ze strony www.adrav.prv.pl
Nie jest prawdą źe Bankrut nie pracuje pod WinXP! Najnowsza wersja bardzo ładnie chodzi pod Win XP:) Ale jeszcze lepszym programem jest RPM 3.2 Tyle źe nie jest darmowy! Jednak te parę groszy, które trzeba zapłacić to drobiazg w porównaniu z ilością proponowanych funkcji. Więc polecam RPM 3.2
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Nie jest prawdą źe Bankrut nie pracuje pod WinXP! Najnowsza wersja bardzo ładnie chodzi pod Win XP:) Ale jeszcze lepszym programem jest RPM 3.2 Tyle źe nie jest darmowy! Jednak te parę groszy, które trzeba zapłacić to drobiazg w porównaniu z ilością proponowanych funkcji. Więc polecam RPM 3.2
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Najlepszym programem do zliczania połączeń z internetem jest: Rejestrator połączeń 3.2 który mozna pobrać ze strony:http://www.geocities.com/Heartland/Plains/2305/ lub ze strony Komputer Swiat( nowości) Za program trzeba zapłacić (około 32.00) ale naprawdę warto. Program jest dopracowany i b.dobrze działa pod XP.Zreszta nie będę się rozpisywał. Na podanej stronie jest dokładny opis.
Proponuję Licznik Połączeń Modemowych, działa pod kaźdą windą. Prosty, ale bardzo funkcjonalny. Mały plik niecałe 500kB.
pod tym adresem jest najnowsza wersja bankruta działającego pod xp
http://republika.pl/bankrut/files/ibankrut16se3.exe
http://republika.pl/bankrut/files/ibankrut16se3.exe
A to rzeczywiscie bardzo ciekawe z tym bankrutem.
Jest to program ktory jest juz nie rozwijany od jakiegos czasu i na dodatek przeznaczony do systemu 98 i pochodnych a na 2000 i xp
niestety nie dziala.
W kazdym razie u mnie i nie tylko nie dzialal.
Dlatego po zainstalowaniu xp przesiadlem sie na licznik.
No ale skoro u ciebie dziala to musisz byc wyjatkowym szczesciarzem :D
A ja wyjatkowym pechowcem :cry:
Hehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jest to program ktory jest juz nie rozwijany od jakiegos czasu i na dodatek przeznaczony do systemu 98 i pochodnych a na 2000 i xp
niestety nie dziala.
A to rzeczywiscie bardzo ciekawe z tym bankrutem.
niestety nie dziala.
niestety nie dziala.
Ciekawe bo umnie działał i spotkałem sie z ludzmi u których teź działa :)
Pozdrawiam
dusk
Pozdrawiam
dusk
dusk:np bankrut
Pozdrawiam
dusk
Bankrut nie dziala pod xp.
Ja uzywam licznika i jest on chyba ma witrynie chipa w download.
dusk:np bankrut
Pozdrawiam
dusk
Bankrut nie dziala pod xp.
Ja uzywam licznika i jest on chyba ma witrynie chipa w download.
np bankrut
Pozdrawiam
dusk
Pozdrawiam
dusk
Strona 1 / 1