LG GSA 4165B

czy ktos juz ma Ta nagrywarke ?? i moze poowiedziec cos na Jej temat ? pierwsze spostrzezenia.... moje sa nienajlepsze...:(

Odpowiedzi: 3

Otoz... chodzi o to ze nagrywarka nie nagrywa mi DVD–R 8x.. tylko 4 chodzi o plyte EMTEC 8x certified powinno wypalic spokojnie 8 a tymczasem zachowuje sie tak jakby niepotrafila sobie ustabilizowac obrotow rozpedza sie hamujerozpedza hamuje i tak ok 1 min po czym nero 6.6.0.13 wymiela Blad "nieprawidlowy adres bloku" i koniec jak odpala symulacje to wszystko jest wporzo i nagrywa 8x plytke spokojnie ale jak chce nagrac ja "na prawde" to juz tak wesolo niema i Pytanie czy Ten typ tak ma ???? ze emteki niezabardzo na nim sie kreca?? czy moze cos ze sprzetem jest nie tak ? BIOS do nagrywarki do DL04 czyli zupdatowany juz.
PS dzisiaj Kupie DVD+R i _R innej firmy (np verbatim_) zobacze jak z Nimi sobie radzi
TzaR
Dodano
02.09.2005 12:30:16
Jakie problemy masz z nią.

Poczytj tu.

www.cdrinfo.pl
JNJN
Dodano
02.09.2005 11:20:48
nie uzywam ale moze coś bys przyblizył dlaczego jestes niezadowolony, bo moze w ten sposub ostrzezesz inne osoby przed uzywaniem w/w sprzętu.
Ja rozumiem ze rok szkolny dopiero sie zaczoł ale temat pełnego wypowiadania sie w temacie który sam poruszasz chyba juz w szkole miałeś?
cybull
Dodano
02.09.2005 10:56:50
TzaR
Dodano:
02.09.2005 10:53:22
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1