LG FLATRON 775FT
mam tego monita i zauwazylem ze on jakos.....zweza ekran z lewej strony ..... – ludzie z caffe, gdzie mam znajmych mowili mi ze to jest wada produkcjyjna flatronow i ze na niektorych monitach zdarza sie takie cos – i nie tylko na tych modelach – na roznych – ma ktos z was Flatrona??? bo ja zauwazylem to dopiero teraz jak popatrzylem sie na swoj avatar (znaczek ten "biohazard" przy moim nicku ) jak jest pokazywany normalnie na forum to jest "jajowaty " a jak wchodze do swojego profilu i jest on troche bardziej przesuniety to jest spoko – okragly......... qrde monit jest nowy ..... a moze to jest kwestia "dopalenia" monita..........?/
Odpowiedzi: 20
problem tkwi w tym , ze kolo z serwisu , az taki rozmowny nie byl, wiesz ludzie starej daty... :x
mozesdz mi powiedziec cos wiecej o tym tranzystorze??
mam tez rasowego flatrona 775ft , i nie narzekam ( prwie od 2 lat), problemem byl tylko jakis tranzystor , ktory poszedl do krainy wiecznych lowow po jakis 2 miesiacach, ale kolo z serwisu powiedzial mi , ze to wada fabryczna flatronow , wiec wziolem to na miekko ... 8)
w sumie problemu juz sie pozbylem ale teraz przerobilem mojego gejforsa aby dawal lepsza jakosc obrazu przez usuniecie filtrow z niego i efekt jest baaaaaardzo ladny ....... w przyszlosci planuje przerobienie go na quadro :P
Ja mialem cos takiego i wystarczy zainstalowac najstarsze sterowniki do monitora i mi wszystko chodzilo.
Mam 795FT + i wszystko jest spox.
oki wszystko mam jush w porzadalu !!! hehe stracilem gwarancje ale nie chcailo mi sie tracic monita zawozac go do servisu i czekajac 30 az te lamuchy cos wymysla ....... moj starushek rozebral dziada.... pociachal cos srubokretem ( musial wczesniej sciagnac jakis wzorzec ekranu TV zeby dokladnie go doregulowac) ....i ekranik jest idealny tera – jestem zadowolony , a jakby monit mi padl , to mam jednego jeszcze w zanadrzu na czesci (ten sam model ) , wiec tera klade laske na gwarancje 3 lata :P:P:P:P:P:P:P:PP:P::
Mam 775FT i wszystko jest normalnie. Mam go od ponad 2 lat i jestem bardzo zadowolony
ja mam 795ft plus i nie mam nic takiego
N niestety ja mam tam samo ale bardzo tego nie widac. Pozatym jestem zadowolony z tego monitorka :)
N niestety ja mam tam samo ale bardzo tego nie widac. Pozatym jestem zadowolony z tego monitorka :)
Mam Flatrona 775FT i nie zauwaźam źadnych anomalii. Takźe chyba faktycznie masz pecha do monitorów.
Pozdro Rados
Pozdro Rados
Mam Flatrona 775FT i nie zauwaźam źadnych anomalii. Takźe chyba faktycznie masz pecha do monitorów.
Pozdro Rados
Pozdro Rados
No ale skoro to philips to chyna marka do czegoś zobowiązuje producenta, takie rzeczy wogóle nie powinne mieć miejsca.
mam cos pecha do monitow kupilem Philipsa FLAT i sie spieprzyl – wymienilem go na flatrona wlasnie i nie chce mi sie znowu jechac wymieniac go ........ ale na reszte nie narzekam...........:P
wiec nie jest tak zle
wiec nie jest tak zle
mam cos pecha do monitow kupilem Philipsa FLAT i sie spieprzyl – wymienilem go na flatrona wlasnie i nie chce mi sie znowu jechac wymieniac go ........ ale na reszte nie narzekam...........:P
wiec nie jest tak zle
wiec nie jest tak zle
NIestety niektóre monity tak mają.
Dwa rodzaje problemów: albo sprzęt jest niedorobiony albo coś poprzestawiałeś z wyświtlaniem. Poprubuj w munu samego monitora, moźe karta się obluzowała z płyty, dociśnij kabel, sprawdź ustawienia karty w windowsie(monitora teź)coś się albo schszaniło albo to niedorubek(jeźeli na gwarancji to do servisu pognaj z reklamacją przynajmniej wymienią na nowy)
:) [/list]
Dwa rodzaje problemów: albo sprzęt jest niedorobiony albo coś poprzestawiałeś z wyświtlaniem. Poprubuj w munu samego monitora, moźe karta się obluzowała z płyty, dociśnij kabel, sprawdź ustawienia karty w windowsie(monitora teź)coś się albo schszaniło albo to niedorubek(jeźeli na gwarancji to do servisu pognaj z reklamacją przynajmniej wymienią na nowy)
Strona 1 / 1