Lepszy net, ale nie TPSA

Wiem źe moje pytanie moźe być głupie ale je zadam.
Czy ktoś zna jakiegoś dobrego providera we Wrocławiu, chodzi mi tu o jakąś kablówkę lub radiówkę. Niestety ceny w TePSie są astronomiczne, a jakość świadczonych usług na poziomie średniowiecza. Niestety – w polsce w kwestii netu jesteśmy sto lat do tyłu za murzynami.
Więc powiem jeszcze raz – szukam dobrego "dostawcy internetu" we wrocku i proszę o rady.

Odpowiedzi: 3

moj ziom ma lanet'a... jesli nastawiasz sie na gre w jakies gry typu cs, dod, et... itp to raczej wolal bym nie brac tego lacza. Pingi sa dobre ale jak nikt w sieci nie sciaga !! A gdy wiecej osob zaczyna przegladac strony ping zaczyna sie wachac co jest najgorsze bo wlasnie wtedy lacze sie dusi i wzratsa wartosc "choke" co sie wiaze z tak jakby winklem ;]... tez mialem problemy z providerem we wroclawiu. Zalezy gdzie sie mieszka. Sam kozystam z uslugi CDI dialogu i mozna powiedziec ze nie narzekam
spank
Dodano
31.01.2004 13:39:56
Ja swego czasu korzystałem z usług firmy LanNET. Pomimo tego źe kilka raz w ciągu roku mieli małe przerwy w dostawie to byłem zadowolony. Niestety nie oferuja routingu tylko NAT. Ceny przystępne. Za instalację jakoś 400 PLN a abonament miesięczny 39 PLN. Pewnie od tego czasu coś się zmieniło. Najleiej jak zwiedzisz ich sajta :–) http://www.lanet.wroc.pl/
cerber1978
Dodano
31.01.2004 04:35:06
no nie. gdzie jak gdzie, ale we Wrocławiu nie moźesz znaleźć dobrego dostawcy ? Przecieź to najbardziej i najlepiej zinformatyzowane miasto w Polsce. Na pewno na stronie Wrocławia są ogłoszenia – poszukaj tam, moźe coś znajdziesz.
The_judge
Dodano
30.01.2004 20:32:41
alpin19
Dodano:
30.01.2004 20:03:23
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1