Lego Star Wars
Moj maly znajomy strasznie meczy mnie o ta gre.
Moze ktos gral i/albo wie:
Co zrobic by odblokowac epizod IV ?
Moze ktos gral i/albo wie:
Co zrobic by odblokowac epizod IV ?
Odpowiedzi: 7
tak ale ja tego nie kupowalem w polsce (tak jak wiekszosc gier tą dostalem od cioci ktora mieszka w londynie)
aleź przecieź w polsce na pc wyszło tylko po polsku :P
a, i jeszcze sie zapytam : czy bedzie (jest) spolszczenie do tej gry?
a czy moge liczyc na jakies dokladniejse wskazowki?
Moze da sie ten pixel shader obejsc lub wyllaczyc......
problem rozwiazany [emulowalem pixel shadera] :) (a swoja droga to niezly ten 3d analizer ;D )
Moze da sie ten pixel shader obejsc lub wyllaczyc......
problem rozwiazany [emulowalem pixel shadera] :) (a swoja droga to niezly ten 3d analizer ;D )
ogurek90:ja niedawno kupilem ta gierke (jestem fanem SW ;)) no instaluje a tu pupa nie chodzi , piszze ze niemam jakiegos pixel shaders :( wydawalo mi sie ze mam, moj a karta to gforce mx4000 128 mb. Helpp
mialem jedi academy kotory itd wszystko chodzilo a tu jakies durne lego nie chce :x
twoja karta nie ma obsługi pixel shader, być moze przez 3D analyzera (czy jakos tak sie to wabi) odpalisz gierke ale nie gwarantuje sukcesu
ja niedawno kupilem ta gierke (jestem fanem SW ;)) no instaluje a tu pupa nie chodzi , piszze ze niemam jakiegos pixel shaders :( wydawalo mi sie ze mam, moj a karta to gforce mx4000 128 mb. Helpp
mialem jedi academy kotory itd wszystko chodzilo a tu jakies durne lego nie chce :x
bodajźe zebrać wszystkie części statków ze wszystkich epizodów (tzn. przejść je tak, źeby mieć cały pasek klocków)
Strona 1 / 1