Leadtek WinFast 6600GT
Witam czy miał ktos moze problem z ta karta mianowici taki ze nie da sie pograc w NFS MW bo gra sie przycina to chyba nie jest normalne wydaje mi sie ze powinna chodzic płynnie muj komputer to
Intel Pentium 4 2.80G 1G ramu na dualu Geila,Płyta ASUSA P5P800 SE dysk 200G WD Sound Blaster Audigy 2 ZS i pozatym nic juz ciekawgo.Gre sprawdzałem tez na troche innym sprzecie i bylo to samo tyle ze tam lepszy byl klocek bo 3.20G.
Intel Pentium 4 2.80G 1G ramu na dualu Geila,Płyta ASUSA P5P800 SE dysk 200G WD Sound Blaster Audigy 2 ZS i pozatym nic juz ciekawgo.Gre sprawdzałem tez na troche innym sprzecie i bylo to samo tyle ze tam lepszy byl klocek bo 3.20G.
Odpowiedzi: 8
VIA RAID Tool – jest do monitoringu i zarządzania systemami RAID. Instalacja tego programu nie ma nic wspólnego z podniesieniem wydajności pojedyńczego dysku SATA.
Wydajność podskoczyła – bo zwyczajnie kupiłeś nowy – szybszy dysk.
Wydajność podskoczyła – bo zwyczajnie kupiłeś nowy – szybszy dysk.
Miałem podobny problem z NFSem jak kupiłem nowy dysk SATA wcześniej miałem ATA, tylko źe u mnie więcej rzeczy cieło – zainstalowałem ster VIA RAID Tool z cd od płyty głównej i wszytko śmiga, niby banał ale wpadłem na to po jakimś czasie...
Windows 64 bitowy daje tyle, źe obsługuje zalety procesora 64bit. Aplikacje, pisane pod 64bit, działają szybciej itd. Na normalnym systemie (np. 32 bit) nie będzie widać róźnicy.
Noto naiwyrazniej musi tak byc bo wszystko co tam wymieniliscie mam włonczone a dysk mam SATA dobra wielkie dzieki i pozdrowionka acha a inne gierki prawie normalnie mi chodza od czasu do czasu sie przytna ale nie tak jak NFS MW a tak wogule duzo daje windows 64 bitowy oczywiscie jak sie ma klocka 64 bitowego.
Delikatnie moźe się zastopować od czasu do czasu, najczęściej to wina dysku i problemów ze swapem (plikiem wymiany)
A jesli po wszystkich zabiegach ktore wymienil spiderko gra nadalbedzie ciac, to nie martw sie ten typ tak ma, gra jest zdeczka niedporacowana i u mnie na podobnym konfigu tez przycina :wink:
A jesli po wszystkich zabiegach ktore wymienil spiderko gra nadalbedzie ciac, to nie martw sie ten typ tak ma, gra jest zdeczka niedporacowana i u mnie na podobnym konfigu tez przycina :wink:
Sprawdź w biosie "AGP Aperture Size" – powinno być ustawione 128MB lub 256MB.
Dysk masz ATA czy SATA?
Inne gry teź przycinają?
Dysk był defragmentowany?
Fast Writes masz biosie wyłączone?
Dysk masz ATA czy SATA?
Inne gry teź przycinają?
Dysk był defragmentowany?
Fast Writes masz biosie wyłączone?
Strona 1 / 1