Latarka Szuka folderu !?

Witam ... Chciałem spytać co moźe być przyczyną tego problemu, otóź :
Klikając na ikonke mój komputer którą mam jako skrut z menu start otwiera sie folder i na środku niego jest jak by latarka która swieci i pojawia się folder. Trwa to z minutę i spowalnia potem prace komputera. Myślałem, źe to przez nośniki płyt cd i dyskietek, ale były one puste. Pojawiło mi się juź to 3 raz.. Moźe za wczesnie pisze ten temat ale nie mogłem znaleźć rozwiązania w szukaj i napisałem nowy temat.. Jeśli wiecie co moźe być przyczyną prosze mi tu napisać i jeźeli znacie ewentualne rozwiązanie tego problemu teź prosze kierować sie tu

Odpowiedzi: 2

eeee :D defragmentacja u mnie nie chodzi :lol: Nawet nie zamieźa zaczynać :P a raz jest dobrze raz nie z tą latarką :P ale odnosi się to tylko do skrutu mój komputer (a dokładniej to nie wiem bo latarka chodzi a w folderze nie ma nic jak ona chodzi a potem wszys. jest)
= F e n ! x =
Dodano
15.05.2003 19:44:37
Jak na mój nos to być moźe pomoźe defragmentacja. A moźe przeniosłeś plik do którego odwołuje się skrót i stąd ta latara. Czy to zdarza się przy 1 konkretnym skrócie, czy przy róźnych?
e–walker
Dodano
15.05.2003 03:47:37
= F e n ! x =
Dodano:
14.05.2003 22:32:20
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1