Latające...
Hej.
Moźe się czepiam, ale strasznie mnie denerwują te latające reklamy na forum. To cholerne allegro raz na górę, raz na dół.
I to jakoś dziś wyjątkowo. To tylko u mnie?
Lia
Moźe się czepiam, ale strasznie mnie denerwują te latające reklamy na forum. To cholerne allegro raz na górę, raz na dół.
I to jakoś dziś wyjątkowo. To tylko u mnie?
Lia
Odpowiedzi: 20
Seeker:Ps gusioo – prostatowcy mi mówili źe one nie siadają , one... rosną , przerastają czy cóś. Ale ponoć tylko tym, którzy , – źe tak napiszę – mało aktywni w wymianie .....płynów z pcią przeciwną są :mrgreen: :wink:
Eee to mogę być spokojny – nie (prze)urośnie :mrgreen: ;)
No to niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego u mnie jest normalnie? , wszystko się tak samo szybko otwiera jak na innych stronach – a np. Jama otwiera się nawet ciut, ciut wolniej , a banera ni ma.
System mam nie śmigany formatem , .. ho,ho, ho a.....moźe i dłuźej.
Ciacha i tempy czyszcze jak mnie co najdzie – z reguły na 1–MAJA :mrgreen:
Przecieź nie tylko ja jadę na DSLu 1Mbitowym.........chyba :roll:
Ps gusioo – prostatowcy mi mówili źe one nie siadają , one... rosną , przerastają czy cóś. Ale ponoć tylko tym, którzy , – źe tak napiszę – mało aktywni w wymianie .....płynów z pcią przeciwną są :mrgreen: :wink:
System mam nie śmigany formatem , .. ho,ho, ho a.....moźe i dłuźej.
Ciacha i tempy czyszcze jak mnie co najdzie – z reguły na 1–MAJA :mrgreen:
Przecieź nie tylko ja jadę na DSLu 1Mbitowym.........chyba :roll:
Ps gusioo – prostatowcy mi mówili źe one nie siadają , one... rosną , przerastają czy cóś. Ale ponoć tylko tym, którzy , – źe tak napiszę – mało aktywni w wymianie .....płynów z pcią przeciwną są :mrgreen: :wink:
eh, przyznaje sie, problem w tkwi w banerze. Bedzie on wisiał do 23. i do tego czasu bedzie to tak działąć, przy jakiś kolejnych kampanich postaram się zwrócić na to uwage agencji.
A więc jest tak: baner powoduje akcje, którą uźytkownik moźe wywołać ręcznie klikając na przycisk "ZATRYZMAJ" w przeglądarce (stąd te problemy z ładownaiem, oraz klikaniem na link po którego kliknięciu nic się nie dzieje, przeglądarka jakby nie reagowała).
Dzieje się to w chwili pojawienia się banera, po sekundzie w chwili jego rozwinięcia i po kilku w chwili jego automtycznego zwinięcia. Dodatkow za kaźdym razem kiedy najedziecie na niego akcja jets taka sama: zatrzymanie ładowania strony.
A więc jest tak: baner powoduje akcje, którą uźytkownik moźe wywołać ręcznie klikając na przycisk "ZATRYZMAJ" w przeglądarce (stąd te problemy z ładownaiem, oraz klikaniem na link po którego kliknięciu nic się nie dzieje, przeglądarka jakby nie reagowała).
Dzieje się to w chwili pojawienia się banera, po sekundzie w chwili jego rozwinięcia i po kilku w chwili jego automtycznego zwinięcia. Dodatkow za kaźdym razem kiedy najedziecie na niego akcja jets taka sama: zatrzymanie ładowania strony.
EL NINO:Pierdzielisz. Mendy nie maja prostaty :mrgreen: .
Majom ;)
EL NINO:BTW, flaszke bys postawil, to by sie sprawe obgadalo :P .
O mojej prostacie kcesz gadać ? To dwie wezmę :lol:
Pierdzielisz. Mendy nie maja prostaty :mrgreen: .gusioo:Prostata mi wysiądzie.
BTW, flaszke bys postawil, to by sie sprawe obgadalo :P .
P.S. Rebe, moze pora na zmiane systemu i przegladarki ? Wiadomo, jedynie sluszne mam na mysli :wink: .
Seeker:@gusioo nie za młody jesteś na takie zrzędzenie , co to będzie za lat ...15 ? :wink:
Prostata mi wysiądzie.
A ja dalej swoje – do tego tematu udało mi się wejść po ...dziestej próbie. Do sąsiedniego od rana próbuję i ..nadal bez skutku.
To tyle w kwestii wolnego działania itp.
Jedyne co działa bez problemu – o ile juz mi isę uda wejść do topicu, załadować okno odpowiedzi i coś w nim wpisać – to klin na "wyślij" – post błyskawicznie wchodzi, ale co z tego, gdy, w oknie "przejdź do tematu/forum" dalej musźe klikać po razy parę by na forum wócić.
Seeker – sam isę przeleć ;), chyba źe znasz tkaiego jednago buga, który działa wyłacznie na forum cpx – podkreślam na forum, bo głowna chodzi bez bólu.
To tyle w kwestii wolnego działania itp.
Jedyne co działa bez problemu – o ile juz mi isę uda wejść do topicu, załadować okno odpowiedzi i coś w nim wpisać – to klin na "wyślij" – post błyskawicznie wchodzi, ale co z tego, gdy, w oknie "przejdź do tematu/forum" dalej musźe klikać po razy parę by na forum wócić.
Seeker – sam isę przeleć ;), chyba źe znasz tkaiego jednago buga, który działa wyłacznie na forum cpx – podkreślam na forum, bo głowna chodzi bez bólu.
Wyłączyłem obsługę HTMLa zgodnie z rekomendacją twórców phpBB, aby zaczeły działać cytaty na forum. Pewnie z najnowszej wersji PHPBB błąd ten zostanie naprawiony i znowu wszytsko wróci do normy.
gusioo:moohomor – na miano idioty trza u mnie zasłuźyć. Narazie jest dwóch takich. Ciebie tam nie ma.
Nie skacze z radości i nie płacze ze smutku. Jak się kiedys znajde to zapewne poczuje.
Do tematu: latające nie kolą mnie w oczy aź tak bardzo bym miał rezygnować z forum.
Ale poruszę jeszcze jedna sprawę FAQ w "Windows XP" Bobiego. Kiedy wróci do normy?
8) Pozdro.
Ja teź odniose się do prędkości ładowania forum: nowy szablon jest większy o dokładnie 4 kilobajty. TO tego doczhodzi jakieś 10 kb więcej grafiki. Rzeczywiście, jak ktoś ma modem pewnie zauwaźy źe strona ładuje się 1 sekunde dłuźej. Po za tym serwer jest ten sam, technologia sie nie zminiła.
Czego kurna psioczycie :lol: – gdyby nie ten topic , to pewnie bym nie zauwaźył źe się coś zmieniło. A tak naprawdę to co się zmieniło ? :mrgreen: :lol: .
@ Rebe p...rzeleć :roll: kompa jaką czyszczarką na bugi :mrgreen: :wink:
Nie zapomnij 3X splunąć przez lewe ramię jak go uruchamiasz – nie zaszkodzi , a moźe pomoźe :roll: :wink:
@gusioo nie za młody jesteś na takie zrzędzenie , co to będzie za lat ...15 ? :wink:
@ aligator jak patrzę na Twój awatar , to jakoś nie mogę tego pogodzić z tym co piszesz – dać mu wódki dobrze gada.
@ Kuba nie wij się jak piskorz , tylko daj bana wszystkim na tydzień za brak patriotyzmu forumowego :wink: :lol:
Ps. Latające reklamy dobrze robią na łoczy :mrgreen: i charakter kształtują – dobre one są :roll: :lol:
@ Rebe p...rzeleć :roll: kompa jaką czyszczarką na bugi :mrgreen: :wink:
Nie zapomnij 3X splunąć przez lewe ramię jak go uruchamiasz – nie zaszkodzi , a moźe pomoźe :roll: :wink:
@gusioo nie za młody jesteś na takie zrzędzenie , co to będzie za lat ...15 ? :wink:
@ aligator jak patrzę na Twój awatar , to jakoś nie mogę tego pogodzić z tym co piszesz – dać mu wódki dobrze gada.
@ Kuba nie wij się jak piskorz , tylko daj bana wszystkim na tydzień za brak patriotyzmu forumowego :wink: :lol:
Ps. Latające reklamy dobrze robią na łoczy :mrgreen: i charakter kształtują – dobre one są :roll: :lol:
Odniose sie do rzekomego wolnego dzialania tej strony.
Bo u mnie dziala dobrze. I wcale modemowe czasy mi sie nie przypominaja.
Dziala dobrze, naprawde, czasem jakas przewieszka, ale doslownie na 2 sekundy.
Bo u mnie dziala dobrze. I wcale modemowe czasy mi sie nie przypominaja.
Dziala dobrze, naprawde, czasem jakas przewieszka, ale doslownie na 2 sekundy.
Do Alego sie odniosę jeno, reszta juź odruchy wymiotne ma więc nie chce tego potęgować.
Wiem coś mi na PW napisał i pewnie Ty teź dostałeś moje.
Nie dlatego piszę, źeby Kuba wyjaśnił tą sytuację, źeby 'o mnie pisano' , jeno jeśli przeszkadzam Kubie i innym to chyba są sposoby na to ?
Ja się nie zmienie. Ni polubię reklam, popapów i gówniarstwa (dlatego tępie kilku userów.)
Cóź Aligator – w oczach (ślepiach?) Twych mogę uchodzić za dziecko, który płacze jak kto mu grabki weźmie czy coś innego.
W sumie dziękuję, źeś widze mą docenił – jeno nie jestem pewny z jakiego powodu ? Czyźbyś 'zrobił mi dobrze' źebym się zamknął ?
moohomor – na miano idioty trza u mnie zasłuźyć. Narazie jest dwóch takich. Ciebie tam nie ma.
Pozdrawiam i przeraszam tych, którzy zmuszeni byli czytać i usta zatykać co by pawia nie puścić.
Wiem coś mi na PW napisał i pewnie Ty teź dostałeś moje.
Nie dlatego piszę, źeby Kuba wyjaśnił tą sytuację, źeby 'o mnie pisano' , jeno jeśli przeszkadzam Kubie i innym to chyba są sposoby na to ?
Ja się nie zmienie. Ni polubię reklam, popapów i gówniarstwa (dlatego tępie kilku userów.)
Cóź Aligator – w oczach (ślepiach?) Twych mogę uchodzić za dziecko, który płacze jak kto mu grabki weźmie czy coś innego.
W sumie dziękuję, źeś widze mą docenił – jeno nie jestem pewny z jakiego powodu ? Czyźbyś 'zrobił mi dobrze' źebym się zamknął ?
moohomor – na miano idioty trza u mnie zasłuźyć. Narazie jest dwóch takich. Ciebie tam nie ma.
Pozdrawiam i przeraszam tych, którzy zmuszeni byli czytać i usta zatykać co by pawia nie puścić.
Ja mam tylko pytanko, czy ktos daje rade wejsc przez Internet explorer bo ja w tejze przegladarce to tylko podklad strony moge poogladac. Dopiero po zainstalowaniu firefoxa dałem rade zobaczyc wiecej, ja jednak na nowej technice sie nie wyznaje i dlatego chcialbym zostac wierny produktowi MS dolonczonemu do windowsa.
Domyślam isę, źe nie, bo reszta netu chodzi mi normalnie.
Nie oznacza to jednak, źe nie mogę isę poustarźać – Ty, Kuba, nie lokalizuj, Ty to rozwiąź ;)
Nie oznacza to jednak, źe nie mogę isę poustarźać – Ty, Kuba, nie lokalizuj, Ty to rozwiąź ;)
Rebe:Do niektórych tematów klikam parę razy i strona kończy ładowanie na "podkładzie".
To nie ejst wina łacza, ja teź tak mam. Jak zlokalizuje problem, to naprawie to.
Co prawda juź się pogubiłem jaki jest temat tego topicu,ale......
Kruca – miałem modem – jakieś 9600 i ........... teraz mi się te czasy przypominają.
Do niektórych tematów klikam parę razy i strona kończy ładowanie na "podkładzie". Do innych wchodźe, ale "kartki przewócić" gdy probuję to ...... jak wyźej.
W sumie wspomnień czar z czasów "szybkiego" internetu .
Z racji tych wszystkich kłopotów udaje mi się – srednio – przy jednej wizycie przeczytać ze 3 nowe posty i idę precz, bo zdrowia nei mam czekać na kolejny poślizg.
Zaś co do wymiany duserów między niektórymi uźytkownikami w tym topicu: Przypominam, źe impertynencje zostały zarezerwowane dla lepszych i w związku z tym nie źyczę sobie, by jacyś uzurpatorzy próbowali się w tę dziedzinę wcisnąć.
Kruca – miałem modem – jakieś 9600 i ........... teraz mi się te czasy przypominają.
Do niektórych tematów klikam parę razy i strona kończy ładowanie na "podkładzie". Do innych wchodźe, ale "kartki przewócić" gdy probuję to ...... jak wyźej.
W sumie wspomnień czar z czasów "szybkiego" internetu .
Z racji tych wszystkich kłopotów udaje mi się – srednio – przy jednej wizycie przeczytać ze 3 nowe posty i idę precz, bo zdrowia nei mam czekać na kolejny poślizg.
Zaś co do wymiany duserów między niektórymi uźytkownikami w tym topicu: Przypominam, źe impertynencje zostały zarezerwowane dla lepszych i w związku z tym nie źyczę sobie, by jacyś uzurpatorzy próbowali się w tę dziedzinę wcisnąć.
Bobi:Blisko byłeś, równieź skubaniec, ale z brodą ;]
No miałem dopisać, źe malkontent jeszcze mógł zrobić to :mrgreen:
Blisko byłeś, równieź skubaniec, ale z brodą ;]
Bobi:
Gwoli ścisłości, te wspomniane posty to nie Kuba wywalił, źeby jasność była.
Pewnie EL łobuz, skubaniec jeden :mrgreen: