laptop w UK

Witam,
siedze aktualnie w manchesterze i przymierzam sie do zakupu laptopa. co sadzicie o produktach fujitsu–siemens? Zastanawiam sie nad jakims nowym sprzetem. Powaznie rozwazam IBMa albo Dell'a ale jeszcze nie dokonalem wyboru. Pytam o fujitsu–siemens poniewaz sa tutaj stosunkowo niedrogie i chcialem wiedziec jak to sie ma do jakosci.
A moze ktos z Was kupowal w UK sprzet i wie nad czym sie warto jeszcze zastanowic? A moze nie ma sensu nowego kupowac? :)
Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 7

Kupilem sprzeta z mobilnym 64bitowym AMDkiem – Turionem.
Kup co Ci sie podoba.
EL NINO
Dodano
13.11.2005 18:34:18
A co zakupiles jesli mozna wiedziec? Im dluzej sie zastanawiam nad zakupem tym w wiekszej jestem rosterce :/ Nie sadzilem ze wogole bedac tutaj bede sie glowil nad czyms takim... takie zycie. :)
dacki
Dodano
13.11.2005 17:55:46
dacki:
El Nino: miales uzytkowa stycznosc z laptopami fujitsu–siemens?
Mialem, ale nie bezposrednio. Koledzy uzywaja i nie narzekaja. Pare razy mialem okazje na nich poklikac.
Miesiac temu o maly wlos kupilbym fujitsu, ale przez Rebe mam cos innego – jesli bede niezadowolony, bedziesz wiedzial kto jest odpowiedzialny za pobicie Rebego :wink: .
EL NINO
Dodano
11.11.2005 18:30:07
Dzieki za odp.
Chodzi o to ze ceny sa bardzo podobne. I wlasnie to jest najgorsze: ile w polsce tyram na to a ile tutaj. Mniejsza z tym. Co do gwarancji to naprawde mi u nas nie jest potrzebna bo troszke tutaj posiedze. Nie przyjechalem tutaj w wogole z zamiarem kupienia laptopa, ale sytuacja sie zmienila. Sprzet jest mi poprostu potrzebny.
El Nino: miales uzytkowa stycznosc z laptopami fujitsu–siemens? Ja tylko ze stacjonarnymi i wiem ze byly ok.
dacki
Dodano
11.11.2005 14:29:10
Kup sobie w polsce Toshibe i zabierz do Anglii :wink: Toshiba jest OK :idea:
prosto
Dodano
10.11.2005 22:20:00
Nie wiem jak z gwarancja, ale fujitsu to dosc dobry sprzet.
EL NINO
Dodano
10.11.2005 21:46:50
Moźe i się opłaca kupować sprzęt w UK ale... za gwarancję na całą UE– w tym Polskę trzeba ekstra dopłacić. Chciałem dokonać takiego zakupu będąc w Londynie i stwierdziłem źe to jest bez sensu... Lepiej za te zarobione tam pieniądze kupić w polandzie...
mariuszspa
Dodano
10.11.2005 20:42:27
dacki
Dodano:
10.11.2005 15:24:56
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1