Laptop i dysk???? :|:|
MAm laptopika IBM ThinkPad (nawet nie wiem jaki to model) ale wiem za to źe napewno jest w 100%sprawny :!: :!: Brakuje w nim tylko dysku twardego :?: :?: I mam takie pytanie? Czy jest jakaś przejściówka, która umoźliwia podłączenie do laptopa zwykłego twardziela :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 6
Tylko jest problem...Ten laptop nie ma USB :? :? To chyba nici..
Lepiej kupic dysk oryginalny bo co to bedzie za laptop za ktorym bedziesz ciagac dysk na kablu, chyba ze moglbys od kogos pozyczyc :) A nie mozna uzycjakiegos przenosnego dysku typu karta mmc, odtwarzacz mp3 itd ?
Kieszeń zewnętrzna do HDD za ok. 150 PLN podpinana pod USB 2.0 Cię zadowala? http://sklep.proline.com.pl/shop.php?kat=Kieszenie+na+HDD
Czyli zwykłego dysku nie moge podłączyć :?: :?: Od zwykłego stacjonarnego kompa :roll: :roll: NIe ma źadnych przejściówek :?:
na thinkpadach prawie zawsze nazwa modelu jest napisana w prawym dolnym rogu obudowy (zamkniętej) i/lub w prawym górnym, nad klawiaturą, przy otwartym. prócz tego cośtam zawsze jest od spodu ;P
a potem –dokładnie, szukaj dysku, który przypasuje, łatwo nie będzie, najłatwiej – i potwornie drogo – byłoby zgłosić się z tym do serwisu, bo allegro jest bezradne, ACZ! ebay cośtam znajduje,więc jest nadzieja.
a potem –dokładnie, szukaj dysku, który przypasuje, łatwo nie będzie, najłatwiej – i potwornie drogo – byłoby zgłosić się z tym do serwisu, bo allegro jest bezradne, ACZ! ebay cośtam znajduje,więc jest nadzieja.
Odczytaj typ lapa i szukaj dysku który będzie do niego pasował.
Strona 1 / 1