Laptop Acer czy HP ?
Witam,
Na dnich jestem zmuszony kupic nowego laptopa bo poprzedni cos szwankuje...
Do wyboru mam laptop Acer– a lub HP–ka. Moj dylemat polega na tym, ze moj znajomy, ktory pracuje w branzy elektronicznej powiedzial ze jedno i drugie to wielkie gow.. i tylko Toshibe warto kupic bo reszta sie psuje. Prawde mowiac mialem juz za swojej kadencji dwa Acery (i raczej w tym kierunku pojde ponownie), problemu z nimi nie bylo.
I jeszcze jedno... Co lepiej wybrac Centrino 2Ghz czy P4 3Ghz???
Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
Na dnich jestem zmuszony kupic nowego laptopa bo poprzedni cos szwankuje...
Do wyboru mam laptop Acer– a lub HP–ka. Moj dylemat polega na tym, ze moj znajomy, ktory pracuje w branzy elektronicznej powiedzial ze jedno i drugie to wielkie gow.. i tylko Toshibe warto kupic bo reszta sie psuje. Prawde mowiac mialem juz za swojej kadencji dwa Acery (i raczej w tym kierunku pojde ponownie), problemu z nimi nie bylo.
I jeszcze jedno... Co lepiej wybrac Centrino 2Ghz czy P4 3Ghz???
Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
No wlasnie tez jestem jakos bardziej nastawiony na Centrino...Z reszta z P4 jest bardzo maly wybor konfiguracji. Konkretniej jestem napalony na cos takiego
http://abckomputery.pl/sklep/product_info.php/products_id/1497
Martwi mnie tylko jedno, poniewaz mialem juz dwa acery(travelmate) wiem ze przynajmniej te modele mialy mankament...strasznie szybko wycieraly sie klawisze. W nowym lapt. po 3–4 miesiacach uzytkow. klawiatura wygladala jakby bylo uzytk. conajmniej 2lata :(
Moze ktos sie orjetuje jak wyglada ta sprawa w nowszych acerach???
Dzieki
http://abckomputery.pl/sklep/product_info.php/products_id/1497
Martwi mnie tylko jedno, poniewaz mialem juz dwa acery(travelmate) wiem ze przynajmniej te modele mialy mankament...strasznie szybko wycieraly sie klawisze. W nowym lapt. po 3–4 miesiacach uzytkow. klawiatura wygladala jakby bylo uzytk. conajmniej 2lata :(
Moze ktos sie orjetuje jak wyglada ta sprawa w nowszych acerach???
Dzieki
centrino to technologia ktora umozliwia ci miedzy innymi korzystanie z laptopa przez dluzszy czas na bateriach niz standartowe laptopy do tego wchodzi WIFI – ja wzialbym CENTRINO
Wziałbym acera i P4 ;)
Wziałbym acera i P4 ;)
Strona 1 / 1