LAN,radiówka,internet
witam wszystkich.mam 2 komputery połączone sieciowo.w jednym mam połączenie z netem za pomocą karty D–Link Air DWL 510. chcialbym aby w drugim komputerze tez chodzil net.na jednym i drugim ma XP HE. czy jest taka mozliwosc za pomoca sieci LAN?bez zadnych dodatkowych kart?dzieki.pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
ok.czyli wpisuje taka konfiguracje jaka podales.wielkie dzieki za pomoc i wyjasnienie :)
pozdrawiam
pozdrawiam
kolo, po to sa tam dwa opisy ulozenia kabelkow we wtyczce, zeby w zaleznosci od tego czy uzywa sie tylko samego kabla czy tez dodatkowego urzadzenia, dokonac prawidlowego wyboru kabla. Ty nie masz huba czy switcha a wiec opuszczasz ten fragment. Ciebie dotyczy to, co powyzej – polaczenia bezposredniego.
Zrozumiales ?
Zrozumiales ?
Kabel łączący komputer do urządzenia aktywnego sieci (hub, switch, router itp.): nie rozumiem wlasnie tego. konfiguracja jaka tam podales bedzie chodzila bez tego urzadzenia?
O jakim hubie ? Mozesz zacytowac fragment ? A tekst "przed" i "po" hubie przeczytales i zrozumiales ?kolo:tam jest wspomniane o hubie
ten topik to juz dawno patrzalem.tam jest wspomniane o hubie.ja zadnego nie mam.wiec nie wiem czy te adresy zadzialaja bez tego.nie wiem jak wlasnie to skonfigurowac.o ile mozna bez jakiegos switcha.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19904
Mógłbys podpowiedziec jak to zrobic zeby to chodziło.zeby jednoczesnie bylo otoczenie sieciowe i net.za pomoc wielkie dzieki
Jest.
Strona 1 / 1