LAN przez Internet
Witam. Mam takie pytanko. Czy da sie tak zrobic w WinXP zeby w otoczeniu sieciowym byly osoby ktore nie maja podlaczenia do sieci lokalnej, czyli polaczyc sie przez internet... oczywiscie bez zadnych routerow po drodze.
Odpowiedzi: 4
dobra... udalo mi sie stworzyc polaczenie VPN i faktycznie widze inny komp w otoczeniu sieciowym :)ale oczywiscie nie obylo sie bez problemow... mam VPN–a... nie mam internetu :( jedno wyklucza drugie. WHY?? ale przynajmniej wiem ze jest taka mozliwosc ;)
hmmm... odnodsnie mojego pytania. a co z VPN–em?? zabardzo sie nie orientuje w tej tematyce, ale czysto teoretycznie wiem ze dziala on na zasadzie podlaczenia sie zadalnie do innej sieci lokalnej przez internet. Jak by ktos mogl wytlumaczyc mi od strony praktycznej wykozystanie VPN–a to bylbym bardzo wdzieczny.
dolacze pytanie do tego posta nie bede zakladal nowego topicu mam pytanie nie moge znalezc tutaj linka do programu net–look a pomietam ze w jakim topicu byl
zapodal by ktos ??
albo moze ktos zna taki programik cos w podobie bo net–looka zeby sam wyszukiwal zasoby udotepnione w sieci
tylko nie netwatcher pro
zapodal by ktos ??
albo moze ktos zna taki programik cos w podobie bo net–looka zeby sam wyszukiwal zasoby udotepnione w sieci
tylko nie netwatcher pro
Nie.
Strona 1 / 1