Lan i bład..winXp....
Elko!
Dwa proste proplemy!!
Jest taka sprawa wylaczyllem recznie net x kontaktu i lan sie zresetowal ale nie chce teraz sie naprawic. Nic sie nie da zrobic, nie lapie mi IP nic i jeszcze wykonuje jakis blad o tresci "system zarzadzania NT..""..cos tam z rosszezeniem (rtc)" i sie wylacza po 50 sekundach.
Wiec jak zrobic by zalapal Ip mimio ze net chodzi nadala ale karat sieciowa nie lapie, nawet juz odistalowywalemi nic..nie chce zalapac IP, reczenie tez wpisywalm nic, jak równiez kreator sieci...wsazytsko nic. Czemu nie chce mi zalapac ip i sie rozkrzacza?? I ten blad co to za blad?
Dwa proste proplemy!!
Jest taka sprawa wylaczyllem recznie net x kontaktu i lan sie zresetowal ale nie chce teraz sie naprawic. Nic sie nie da zrobic, nie lapie mi IP nic i jeszcze wykonuje jakis blad o tresci "system zarzadzania NT..""..cos tam z rosszezeniem (rtc)" i sie wylacza po 50 sekundach.
Wiec jak zrobic by zalapal Ip mimio ze net chodzi nadala ale karat sieciowa nie lapie, nawet juz odistalowywalemi nic..nie chce zalapac IP, reczenie tez wpisywalm nic, jak równiez kreator sieci...wsazytsko nic. Czemu nie chce mi zalapac ip i sie rozkrzacza?? I ten blad co to za blad?
Odpowiedzi: 4
sieciówka ok...tylko bylem madry i wylaczylem slicza jak lapa Ip z Aster i....potem blad i jedno za drugim sie ciagnelo....a tak szlak mnie trafil wiec sformatowalem kompa :)))
To z Ciebie fachman jest.Logik_Smoczek:dobra denks za wyjasnienie o blasterze ale sformatowalem kompa
Jesli Ci "nie lapie", podmien sieciowke. Moze szlag ja trafil.
Ten net to z jakiego kontaktu wylaczyles ?
dobra denks za wyjasnienie o blasterze ale sformatowalem kompa :)) a Wyjasnie nie łapie IP – no chodzi Komp 6h i pisze ze naprawia i nic.....;//
Nie "rtc" a RPC, czyli blaster –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=9601
Nie rozumiem co znaczy "nie lapie IP".
Nie rozumiem co znaczy "nie lapie IP".
Strona 1 / 1