łamanie hasła
witam slyszalem ze jest mozliwosc zlamania hasla w win xp administratora nie logujac sie na zadne inne konto, nie wiem jak sie to dzieje moze jakos z dyskietki startuje sie ?? jak ktos wie to prozba by mi napisal bardzo mi jeste to potrzebne
THX z gory
THX z gory
Odpowiedzi: 5
ok dzieki
a tak dla kolegow nie chce sie wlamywac na kogos kompy ale chce zlamac haaslo admina w szkole i daltego sie pytam :P
i mam jeszcze jedno pytanki
mam zrobiona ta dyskietke i jak pujde z nai do innego kompa to tez bedzie dzialala ???
Wystarczy tego łamania
EL NINO
a tak dla kolegow nie chce sie wlamywac na kogos kompy ale chce zlamac haaslo admina w szkole i daltego sie pytam :P
i mam jeszcze jedno pytanki
mam zrobiona ta dyskietke i jak pujde z nai do innego kompa to tez bedzie dzialala ???
Wystarczy tego łamania
EL NINO
Malo dokladnie sprecyzowales swoje pytanie, ale wydaje mi sie ze chodzi ci o dysk resetowania hasla.
Dla kazdego konta mozesz sobie zrobic taki dysk.
Panel sterowania => Konta uzytkownikow
tam wejdz na konto na jakie jestes aktualnie zalogowany i z grupy "Zadania pokrewne" (lewy gorny rog) wybierz: "Zapobiegaj zapominaniu hasla".
Kreator juz cie dalej poprowadzi.....
Dla kazdego konta mozesz sobie zrobic taki dysk.
Panel sterowania => Konta uzytkownikow
tam wejdz na konto na jakie jestes aktualnie zalogowany i z grupy "Zadania pokrewne" (lewy gorny rog) wybierz: "Zapobiegaj zapominaniu hasla".
Kreator juz cie dalej poprowadzi.....
A moźe kolega jedynie zapomniał hasłą administratora, które wcześniej znał lecz ma amnezję :D??
Tia i poproś go jeszcze, źeby komputer zostawił łaczony do sieci bo moźesz nie wiedzieć gdzie się przycisk power znajduje.
Chcesz się włamywać to męcz się sam ze znalezieniem sposobu. :twisted:
Tia i poproś go jeszcze, źeby komputer zostawił łaczony do sieci bo moźesz nie wiedzieć gdzie się przycisk power znajduje.
Strona 1 / 1