łączone pola kombi – exel
witam!
Mam taki oto zgryz umysłowy... mam dwa pola kombi gdzie do 1szego podpinam liste powiedzmy kredki, dlugopisy, ołówki. Muszę zdziałać takie cudo aby po wyborze z listy np kredek w drugim polu kombi automatycznie przefiltrowało listę i wyświetliło do wyboru np. czerwona, zielona, niebieska... po wyborze ołówków – w drugim polu wyswietliła się lista np. twarde, miękkie itd...
Ktoś ma pomysł?
Mam taki oto zgryz umysłowy... mam dwa pola kombi gdzie do 1szego podpinam liste powiedzmy kredki, dlugopisy, ołówki. Muszę zdziałać takie cudo aby po wyborze z listy np kredek w drugim polu kombi automatycznie przefiltrowało listę i wyświetliło do wyboru np. czerwona, zielona, niebieska... po wyborze ołówków – w drugim polu wyswietliła się lista np. twarde, miękkie itd...
Ktoś ma pomysł?
Odpowiedzi: 6
Trebor:
Wystarczy jak w dniu jutrzejszym będziesz za mnie trzymał kciuki. Tak koło południa przez 2 godziny. To dla mnie będą waźne godziny.
Pozdrawiam
Egzamin?... poród źony?... rozmowa handlowa?
sniper:Cudnie!.. najprostsze rozwiazania są najlepsze... to gdzie mam wysłać pifko za pomoc? ;)
Dzięki wielkie!
Wystarczy jak w dniu jutrzejszym będziesz za mnie trzymał kciuki. Tak koło południa przez 2 godziny. To dla mnie będą waźne godziny.
Pozdrawiam
Cudnie!.. najprostsze rozwiazania są najlepsze... to gdzie mam wysłać pifko za pomoc? ;)
Dzięki wielkie!
Dzięki wielkie!
Zerknij na ten plik
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Fantastico!... o to dokladnie mi chodzilo... a powiedz mi jeszcze.. czy mozliwym jest połączenie kombi z komorką docelową ale zeby po wybraniu danego elementu z listy, wyrzucić w polaczonej komorce nie wybrany txt a przydzielony przeze mnie numer do konkretnego wybrania... dla przykładku.. czerwona, zielona niebieska maja kolejne numery 1,2,3, cienkie grube srednie – 10,11,12... ewntualnie zrobic tak jak to jest w formularzu przy zwyklym polu kombi bez uzywania Basic`a.
Cos takiego moźe być?
Strona 1 / 1