Laczenie plikow filmowych ( czym i jak ? )
Witam wszystkich tych , ktorych zainteresowal temat w tytule ,a w szczegolnosci tych , ktorzy zechca mi pomoc w rozwiazaniu problemu... He , moze to nie problem , ale brak dostatecznej wiedzy sklonil mnie do napisania kilku zdan.
Powiedzcie mi jaki program sluzy do laczenia plokow filmowych. Przykladowo: mam film w trzech kawalkach i chce go polaczyc , by zrobic z niego jedna calosc , czyli jeden film. Ja nie mam zupelnie pojecia o laczeniu plokow , wiec prosze kogos , kto sie zna na tym by mi tu dokladnie opisal dzialanie jakiegos programu , krok po kroku ,bym mogl samodzielnie polaczyc pliki filmowe. Jesli mozecie , to podajcie mi jakis adres , z ktorego bede mogl sobie sciagnac omawiany i opisywany program do laczenia plikow filmowych.
Oczywiscie program musi byc kompatybilny z systemem Windows XP Prof.
Pozdrawiam
Zulus form JG
Powiedzcie mi jaki program sluzy do laczenia plokow filmowych. Przykladowo: mam film w trzech kawalkach i chce go polaczyc , by zrobic z niego jedna calosc , czyli jeden film. Ja nie mam zupelnie pojecia o laczeniu plokow , wiec prosze kogos , kto sie zna na tym by mi tu dokladnie opisal dzialanie jakiegos programu , krok po kroku ,bym mogl samodzielnie polaczyc pliki filmowe. Jesli mozecie , to podajcie mi jakis adres , z ktorego bede mogl sobie sciagnac omawiany i opisywany program do laczenia plikow filmowych.
Oczywiscie program musi byc kompatybilny z systemem Windows XP Prof.
Pozdrawiam
Zulus form JG
Odpowiedzi: 5
Ok, dzieki za pomoc...
To były konkrety do których ja się stosuję.
Adres podany przez ciebie jest dobry , i dzieki ci za to ,ale nie chodzilo mi o taka pomoc, mowilem o konkretach , a nie o odsyulaniu mnie do innch stron , i forum.
Prosilem o konkretna pomoc dotyczaca opisu programu dzieki ktoremu polacze pliki wideo w jedna calosc.
Niech sie zglosi ktos , kto uzywa programu do laczenia filmow i opisze jego dzialanie w taki sposob , zebym mog to zrozumiec...
Laczyl ktos klipy filmowe czy nie????
Pozdrawiam
Prosilem o konkretna pomoc dotyczaca opisu programu dzieki ktoremu polacze pliki wideo w jedna calosc.
Niech sie zglosi ktos , kto uzywa programu do laczenia filmow i opisze jego dzialanie w taki sposob , zebym mog to zrozumiec...
Laczyl ktos klipy filmowe czy nie????
Pozdrawiam
To cię chyba zainteresuje http://divx.pl/articles.php?id=20 :wink:
To cię chyba zainteresuje http://divx.pl/articles.php?id=20 :wink:
Strona 1 / 1