Łączenie filmów w formacie vob
Jakim programem??
Na forum nieznalazłem odpowiedzi...
Odpowiedzi: 7
Być moźe coś się podłączyło pod pliki *.vob. Spróbuj jeszcze raz połączyć filmy. Staraj się to robić w tem sposób, źeby źadna inna aplikacja obciąźająca procka nie działała w tle. Moźe być taka sytuacja, źe ścięźka się opóźni przy duźym obciąźeniu.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
Sory ze niezedytowałem tego postu ale tak by nikt nieodpisał..
Dobra połączyłem w WinDVD Creator 2 ale w połowie filmu jest jakas rozmowa, mezczyzny z kobietą po angielsku az do samego końca filmu... :/
Wersje mam full, ta rozmowa pojawiła dopiero po połączeniu filmów :/
Dobra połączyłem w WinDVD Creator 2 ale w połowie filmu jest jakas rozmowa, mezczyzny z kobietą po angielsku az do samego końca filmu... :/
Wersje mam full, ta rozmowa pojawiła dopiero po połączeniu filmów :/
A jak to w vstripie zrobic...
Robiłem dobrze ( tak mi sie wydaje) i zaczelo mi przerabiac leciały procenty doleciało do 400% i anulowałem... ( chyba do 100 powinno...)
K**** Vstrip przerobił ale zastąpił 2 pliki tym jednym plikiem, niedośc ze zajmuje 300mb to jeszcze neidziała....
I teraz wszystko od nowa...
THX
Robiłem dobrze ( tak mi sie wydaje) i zaczelo mi przerabiac leciały procenty doleciało do 400% i anulowałem... ( chyba do 100 powinno...)
K**** Vstrip przerobił ale zastąpił 2 pliki tym jednym plikiem, niedośc ze zajmuje 300mb to jeszcze neidziała....
I teraz wszystko od nowa...
THX
happysad:A win Dvd creator 2 chyba teź...
A troche ściślej?
8) Pozdro.
Bo program VobMerge mi niedziałał...
A win Dvd creator 2 chyba teź...
A win Dvd creator 2 chyba teź...
Do tego vStrip, po co zakładasz kolejny temat o tym samym? http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=53185
happysad:Jakim programem??
Słabo szukałeś. Np. WinDVD Creator 2 robi takie rzeczy. Wstawiasz do projektu filmy w formacie vob i je obrabiasz jak chcesz.
8) Pozdro.
Strona 1 / 1