Łączenie dwoch komputerów

Witam, chciałbym przesłac pliki z jednego PC do drugiego za pomocą kabla USB. Chciałem to zrobic za pomocą Kreatora transferu plików i ustawień, ale pomimo połaczenia obydwu komputerów kablem usb komputery sie nie widza. Jak mam je polaczyc zeby sie widziały i działały bez problemu? Czy w ogóle jest taka mozliwosc? Dzięki za pomoc

Odpowiedzi: 4

mowie ze najlatwiej kupic pendrive a w sieciowych sklepach komputerowych typu media markt kupisz skretke bez problemu. a do niej nie potrzeba sterownikow bo podlaczasz kabel i konfigurujesz komputery. i dodatkowo przez LAN mozna udostepniac internet, grac w gry sieciowe typu cs itd. o konfiguracji musialbys troche poszukac bo ja nie wiem dokladnie jak to sie robi
siewcu
Dodano
20.04.2006 19:12:59
Nie da sie, chyba ze ten Twoj kabel USB jest kablem sieciowym USB. Zwyklym nie da rady.
EL NINO
Dodano
20.04.2006 19:11:51
A tak bez kupowania dodtakowych kabli sie nie da? Bo nie mam juz troche sily latac za kolejnymi kablami :?
Slither
Dodano
20.04.2006 19:00:00
jesli obydwa komputery maja karte sieciowa to nie ma po co sie meczyc z usb. kupujesz skretke, zakladasz wtyczki, podlaczasz komoputery i robisz siec. chociaz prostsze wyjscie to nagrac na plytke albo uzyc pendrive'a
siewcu
Dodano
20.04.2006 18:57:16
Slither
Dodano:
20.04.2006 16:55:41
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1