Łącza po kliknięciu

Internet Explorer wyróźnia łącza po kliknięciu na nie tak, źe po ponownym uruchomieniu przeglądarki są one np. innym kolorem.
Moje pytanie: Czy moźna jakoś zachować te informacje źeby po formacie i ponownej instalacji systemu przywrócić informacje o klikanych wcześniej linkach?
Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 4

Pawek:
Czy Ty aby nie masz za duźych wymagań odnośnie kompów.

Chcę po prostu przenieść te informacje na inny komp, źebym mógł chociaź przez kilka dni ich uźyć. Jest mi to potrzebne tylko na kilka dni, nie chcę na drugim kompie się powielać.
mars28
Dodano
09.09.2003 12:11:14
Wydaje mi się źe te informacje zapisywane są w cookies, więc wystarczy skopiować se odpowiednie pliki i juź.
Niestety nie wiem które to są konkretnie pliki.
Thomas
Dodano
07.09.2003 06:24:31
Czy Ty aby nie masz za duźych wymagań odnośnie kompów. Jak bys raczył zauwaźyć to po paru dniach bez zadnych formatów itp. i tak dawniej "zaznaczone lini" są juz "odznaczone". Po prostu system jest na tyle 'inteligentny' :wink: i pozbywa się zbednych informacji po czasie jaki ustawisz, a jest to zwiazane z historią odwiedzanych stron.
Pawek
Dodano
07.09.2003 03:23:29
Czy Ty aby nie masz za duźych wymagań odnośnie kompów. Jak bys raczył zauwaźyć to po paru dniach bez zadnych formatów itp. i tak dawniej "zaznaczone lini" są juz "odznaczone". Po prostu system jest na tyle 'inteligentny' :wink: i pozbywa się zbednych informacji po czasie jaki ustawisz, a jest to zwiazane z historią odwiedzanych stron.
Pawek
Dodano
07.09.2003 03:23:29
mars28
Dodano:
29.08.2003 11:28:08
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1