kz lite
co oznacza infomacja:
"Twoje pobieranie – Twój udział w sieci pobierań ... "
"Twoje pobieranie – Twój udział w sieci pobierań ... "
Odpowiedzi: 9
Opis i optymalizacje tego programu znajdziesz zapewne poprzez Google`arkę.
Brak źródła informuję Cię źe plik, który chcesz download`ować obecnie nie jest udostępniany w sieci wymiany.
Poziom udziału w sieci ma znaczenie podczas, gdy do pliku jest kolejka.
Wtedy program sam ustawia kolejność download`u userów na podstawie ich udziału.
Czym większy udział tym twoja kolejka do pliku się zmiejsza.
Brak źródła informuję Cię źe plik, który chcesz download`ować obecnie nie jest udostępniany w sieci wymiany.
Poziom udziału w sieci ma znaczenie podczas, gdy do pliku jest kolejka.
Wtedy program sam ustawia kolejność download`u userów na podstawie ich udziału.
Czym większy udział tym twoja kolejka do pliku się zmiejsza.
Tak to juź jest najpierw jest 200 userów a jak co do czego to wszyscy wychodzą i niema nikogo :wink:
..i jeszcze jedno pytanie
dlaczego wyszukiwarka znajduje plik a zaraz po zaznaczeniu pojawia sie info ze brak zrodla...?
dlaczego wyszukiwarka znajduje plik a zaraz po zaznaczeniu pojawia sie info ze brak zrodla...?
acha.., tak tez i postapilem, ale bajdełej jakie to ma dla mnie znaczenie, czy rzeczywiscie wydluza sie dla mnie xczas oczekiwania w kolejce do pliku i czy dla kogos to ma znaczenie jaką ja mam cyfre..?
Czy jest gdzies dokladny opis programu i konfiguracji optymalnej...? mam najnowsza wersje..
Czy jest gdzies dokladny opis programu i konfiguracji optymalnej...? mam najnowsza wersje..
Jeśli chodzi Tobie o Kazaa Lite K++ ( sugerując się topic`kem ) to moźesz ten udział wyłączyć ( w nowszych wersjach ) w opcjach programu.
Po wyłączeniu udział będzie wynośił 1000 z tytułem Master ( największy ) i niebędziesz miał juź dylematu źe maleje.
Oprócz tego inni uźytkownicy tej sieci P2P będą Cię widzieli jako usera z udziałem Master.
Po wyłączeniu udział będzie wynośił 1000 z tytułem Master ( największy ) i niebędziesz miał juź dylematu źe maleje.
Oprócz tego inni uźytkownicy tej sieci P2P będą Cię widzieli jako usera z udziałem Master.
Ludzie od Ciebie nie pobierają i dla tego maleje... Im wyzsze tym lepiej, bo krótsze sa dla Ciebie kolejki po dany plik.
Ludzie od Ciebie nie pobierają i dla tego maleje... Im wyzsze tym lepiej, bo krótsze sa dla Ciebie kolejki po dany plik.
tez tak mysle, caly czas ta liczba maleje...czy to znaczy ze malo udostepniam ..
wydaje mi sie źe jak duźo udostępniasz i jak duźo plików zostało ściągniętych od ciebie.
Strona 1 / 1