kurs php

mam zamiar zrobic własną stronke internetową o fotografi. chciałbym aby znalazły się na niej wszystkie bajerki takie jak(ksiega gosci forum GALERIA–przedewszystkim wkoncu to strona o fotografi)
najlepiej by było aby była ona na serwisie wagoo.com i w jezyku PHP. ja z moim kolegą juz probowaliśmy coś zrobic. on zarejstrował się na tym wagoo.com i zrobił początek strony(ściągną jakiegoś blue–dragon[nie wiem co to jest :( ] i stronka juz jakos takos wyglądała. były na niej te wszystkie bajery ale nie było galerii. szukaliśmy skryptów i wszystko zepsulismy!!
no dobra ale się rozpisałem... chciałbym poprosic was o kompletny kurs php i mniejwiecej instrukcje od was jak zrobic taką stronke i gdzie znaleść dobre skrypty do galerii(najlepiej gdyby kur zawierał to wszystko :lol: ) !!z góry dzięki i pozdrawiam!!

Odpowiedzi: 5

http://forum.centrumxp.pl/faq.php
EL NINO
Dodano
10.04.2005 23:09:19
oki. kiedys pytałem na tym forum o obrazek pod ksywą i ktos napisał mi źe mam wejść w profil i tam powinno byc miejsce na adres mojego avatar'a. wchodze w profil i jest jedynie jakis embland. jak moge dodać tego avatar'a??
kinio
Dodano
10.04.2005 22:57:21
kinio w kaźdym cms pewnie jest inaczej, jeśli się na jakiegoś zdecydujesz to najprościej będzie poszukać na jago polskiej stronie lub zapytać na jego forum.
maq123
Dodano
10.04.2005 22:55:10
no dobra. a jak dorobic galerie zdjęć(chodzi o taką aby zdjęcia były widoczne jako miniaturki a po kliknieciu otwierało się okno z duzym zdjęciem) do tego cms'a??
kinio
Dodano
10.04.2005 22:52:58
kinio:
(ściągną jakiegoś blue–dragon

jest to cms czyli gotowa stronka w php lub innym języku którą tylko trzeba zagospodarować i nie potrzeba do tego znajomości php.Co do tych cms–ów to polecam jPortal i phpFusion,ewentualnie Mambo na jakąś kolorowaą stronkę.Moźesz teź w google poszukać jest tego całe mnóstwo.
maq123
Dodano
10.04.2005 22:43:00
kinio
Dodano:
10.04.2005 21:48:58
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1