Ktory Windows jest lepszy ??
Odpowiedzi: 6
-
[quote=Veers]Do grania najlepiej kupić konsolę.[/quote]A gdzie obrona Microsoftu?[quote=szpony](...) jak to jeden napisał (...)[/quote]Wstydził byś się :mryellow: Ale cóż... Niestety, jest to racja.
-
[quote=XanTyp][quote=Veers]Do grania najlepiej kupić konsolę.[/quote]A gdzie obrona Microsoftu?[/quote] A - proszę bardzo - może być i Microsoftowy Xbox :lol: [quote=XanTyp][quote=szpony](...) jak to jeden napisał (...)[/quote]Wstydził byś się :mryellow: Ale cóż... Niestety, jest to racja.[/quote] A tu cosik kontekst nie bardzo czuję .... możesz wyjaśnić ?
-
[quote=XanTyp][quote=MrocznyBiszkopt]XP czy Professional[/quote]Myślę, że XP bije na łeb Professionala :mryellow: [quote=LanMate]Vistę sam osobiście odradzam, jako że miałem sposobność używać, i nie spełniła moich wymagań.[/quote]A moje spełnia. Ale czy taka ocena jest w jakikolwiek sposób miarodajna? Testy, testy i jeszcze raz testy - porównawcze oczywiście.[/quote] XanTyp, zauważ podany fragment ;] [quote=LanMate]Na Twoim miejscu zapoznałbym się z jakimiś testami, czy też zestawieniami systemów, aby zapoznać się, co każdy z Nich oferuje.[/quote]
-
Żeby odpowiedzieć jak najprecyzyjniej na Twoje pytanie powiem tak. Masz do wyboru 3 systemy : XP, Vista i 7. Każdy z nich jest "dobrym systemem" i stwierdzenie, który jest lepszy a który gorszy mija się z celem, wszystko zależny od sposobu jego użytkowania i wykorzystania. Można by opisywać, wymieniać funkcje, za i przeciw takiemu a nie innemu wyborowi. Jednak dużo łatwiejsze i szybsze (również dla Ciebie) będzie dopisanie przez Ciebie (jak wspomniał [b]lukasz_z[/b]) paru informacji odnośnie sposobu późniejszego wykorzystania takiego komputera i jego specyfikacji technicznej. (przykładowo jeżeli napiszesz, że chcesz na nim m.in grać w nowe gry to będzie Cię można poinformować, że XP nie będzie tu najlepszym wyborem ze względu na DirectX 10 i 11 lub gdy Twój komputer jest już w podeszłym wieku wybór Visty będzie pierwszym krokiem na drodze do nerwicy)
-
[quote]XanTyp, zauważ podany fragment ;] [quote=LanMate]Na Twoim miejscu zapoznałbym się z jakimiś testami, czy też zestawieniami systemów, aby zapoznać się, co każdy z Nich oferuje.[/quote][/quote]Zauważyłem to wtedy i poparłem tę sugestię - własną:[quote=XanTyp]Testy, testy i jeszcze raz testy (...)[/quote][b]Veers[/b], był tu skrót myślowy. Kłopot w tym, że już nie bardzo pamiętam jaki :-s Nic istotnego zatem :)