Kto zna linki jakis gier MMORPG?? takiego typu jak MU!! PLS
Kto zna linki jakis gier MMORPG?? takiego typu jak MU czy LINEAGE2 or WOW PLS
Odpowiedzi: 9
miodzik:i skad go mozna miec?
Wiesz co to jest zmien ?? Torrent to jest prawie najleprzy prgram do scianaia czyli azerus taka rzabka niebieska.Napisz sobie torrent i duzo ci wyskoczy programów do niego bendą stronki na niektóre czybał sie zalogowac i bulic kase a na inne nie :) ale wchodisz na stornke co podał kolega powyzej i dajesz ze by cie gierke sciągneło azerusem czyli torrentem a i zalezy jakiego masz neta na neo 512 sięga torrentem do 60 kb/s
i skad go mozna miec?
co to jest torrent?
bodajźe 900 mega, ściągasz przez torrenty, jeden z najszybszych w historii mych ściągań.
w grze jestem Teesia, ale na początku jesteś na 'noob island' – wyspie, na której poznajesz grę i dobijasz do max. 12 levelu. ogólnie, bardzo,bardzo nie opłaca się nawet potem tworzyć druźyn z róźnicą w poziomach większą niź 5, bo albo ci z dołu, albo ci z góry nie dostaną xp; poza tym, teraz juź nie mogę wchodzić do niektórych miejsc (26lev).
w grze jestem Teesia, ale na początku jesteś na 'noob island' – wyspie, na której poznajesz grę i dobijasz do max. 12 levelu. ogólnie, bardzo,bardzo nie opłaca się nawet potem tworzyć druźyn z róźnicą w poziomach większą niź 5, bo albo ci z dołu, albo ci z góry nie dostaną xp; poza tym, teraz juź nie mogę wchodzić do niektórych miejsc (26lev).
i jeszcze jedno ile to wazy??
ej a jak by co to jak sie w grze nazywasz?? bo ja to pewno Kahir_Pl albo MiodziK to wiesz razem pogramy :)
teź nie wiem.
no więc, ekhm ekhm. anarchy online. tak tak. do końca stycznia podstawka jest za free. pokochasz. znaczy ten, ja pokochałem. http://www.anarchy–online.com/ – zarejestruj się, ściągnij grę i... nie zraź się tym, źe na początku w ogóle nie umiesz się w tym bajzlu poruszać, opłaci się
no więc, ekhm ekhm. anarchy online. tak tak. do końca stycznia podstawka jest za free. pokochasz. znaczy ten, ja pokochałem. http://www.anarchy–online.com/ – zarejestruj się, ściągnij grę i... nie zraź się tym, źe na początku w ogóle nie umiesz się w tym bajzlu poruszać, opłaci się
o co ci chodzi? :x
www.sklepzarogiem.pff.com
regulamin poczytaj
EDIT:
moze sie myle ale skrót WOW to chyba od WOrld of Warcraft no nie :?: a to chyba darmowe nie jest :mrgreen:
ale ja sie mylić moge bo w grach tego typu obeznanym nie jestem
regulamin poczytaj
EDIT:
moze sie myle ale skrót WOW to chyba od WOrld of Warcraft no nie :?: a to chyba darmowe nie jest :mrgreen:
ale ja sie mylić moge bo w grach tego typu obeznanym nie jestem