KTo wie ??
Jak wylaczyc PC SPEAKER nie otwierając obudowy? Chodzi mi o ten glosniczek na plycie glownej co piszczy i nie daje spokoju :)
Odpowiedzi: 10
Moźe laparoskopia? W moim przypadku pomogło. Dostałem sie przez dziurki od wentylacji. Cool sprawa i dla teściwej (tfu...) teź cosik zostało.
WaGonuS:Ja mam podobnie, swojego kompa to trzymam na łańcuchy i sie pasie jak krowa :D
A placki teź sadzi jak krowa ?
WaGonuS:Ja mam podobnie, swojego kompa to trzymam na łańcuchy i sie pasie jak krowa :D
A placki teź sadzi jak krowa ?
Ja mam podobnie, swojego kompa to trzymam na łańcuchy i sie pasie jak krowa :D
OT:
Smycz juz masz teraz kaganiec musisz sprawić
Nie ma to jak pomysłowosc :lol:
Smycz juz masz teraz kaganiec musisz sprawić
Nie ma to jak pomysłowosc :lol:
ja nie otwieram obodwy :lol: , jak kupiłem kompa to poprosiłem, aby wstawili sznurek do kaźdego kabla i podpisali do czego jest poszczególny :D .
Sznurki wystają w miejsca na CD i są podpisane, więc jak piszcze speaker to ciągne za sznurek i się ucisza :wink:
Sznurki wystają w miejsca na CD i są podpisane, więc jak piszcze speaker to ciągne za sznurek i się ucisza :wink:
Po to w BIOSie ustawia sie temperature, przy ktorej komp sam sie wylaczy :wink: .Mrówek:taaaa.. a jak wiatrak od procesora nawali, to nawet nie usłyszymy sygnału alarmującego... procek się spali :?
2osoba znowu potrafi nie otwierajac obudowy otworzyc obudowe i wyrwac kabelki. Normalnie chirurg z Filipin :P .
2soba:ja mam lepsze sposoby otwieram obudowę i wyrywam bezlitośnie kable :wink: , teraz głośniczek siedzi cichutko cichosza :D
taaaa.. a jak wiatrak od procesora nawali, to nawet nie usłyszymy sygnału alarmującego... procek się spali :?
ja mam lepsze sposoby otwieram obudowę i wyrywam bezlitośnie kable :wink: , teraz głośniczek siedzi cichutko cichosza :D
start ––> uruchom ––> regedit –– OK
klucz HKEY_CURRENT_USERControl PanelSound – tworzysz wartość ciągu o nazwie Beep i dajesz jej dane No
PS
Działa po zalogowaniu, czyli wyłącza dźwięki jakie mogą pojawić się np. podczas grania lub uźywania programów.
Dźwięki słyszane podczas odpal;ania kompa będą nadal słyszane :(
klucz HKEY_CURRENT_USERControl PanelSound – tworzysz wartość ciągu o nazwie Beep i dajesz jej dane No
PS
Działa po zalogowaniu, czyli wyłącza dźwięki jakie mogą pojawić się np. podczas grania lub uźywania programów.
Dźwięki słyszane podczas odpal;ania kompa będą nadal słyszane :(
Strona 1 / 1